1. Lapse nimeks ei tohi panna "Talula Does The Hula From Hawaii"

See raskendab lapse sotsiaalelu tulevikus ning mõjutab tema vaimset tervist, sest last hakataks lihtsamini narrima, kui tavapärasema nime puhul. Sama kohtunik avaldas muret ka muude veidrate eesnimede puhul nagu Violence (vägivald), Midnight Chardonnay (kesköine chardonnay)ja Number 16 Bus Shelter.

2. Mees peab oma naise kohtingule viima.

2012. aasta veebruaris käskis üks kohtunik Floridast pärit mehel oma naise välja viia. Kui Jospeh ilmus kohtusse pärast koduvägivalla juhtumit, tegi kohtunik pisut üllatava otsuse. "Kohtualune peab minema ja ostma lilli. Seejärel läheb koju, võtab kaasa enda naise, paneb end viisakalt riidesse ja läheb restorani, pärast mida peavad nad minema bowlingut mängima."

3. Kohtualune peab kuulama Barry Manilow muusikat.

Colorado kohtunik tuli koomilise karistuse peale, kui tema ees oli mürasaastet tekitanud kohtualused. Kohtunik Paul Sacco ütles oma karistuses, et nad peavad istuma ruumis, milles mängib muusika, mis viimastele ei meeldi. Neljal korral aastas peavad karistatud tüübid tulema ühte kindlasse kohta, kus nad istuvad tund aega järjest toas, milles lastakse Barry Manilow muusikat.

4. Kohtualune peab oma lapsed kirikusse viima.

Kohtunik kohustas ühe isa viima oma lapsed Rooma Katoliku kiriku missale. Käsk oli osa lahutusest. Olgugi, et mees ise polnud üldsegi katoliku usku. Mis teeb asja veel veidramaks, mehe eksnaine oli küll katoliku usku, kuid teda ei kohustatud kirikus käimisega.

5. Sa pead seisma
Kärsitu autojuht Shena Hardin sõitis kõnnitee kaudu  mööda koolibussist, et ta ei peaks ootama, kuni lapsed väljuvad. Tema karuistus? Seista eraldusribal kaks päeva sildiga "Ainult idioodid sõidaks kõnnitee kaudu koolibussi vältimiseks". Ühtlasi peatatai tema juhtimisõigus ning ta sai 155 naela trahvi.

6. Kohustus geidele torte küpsetada
Jack Phillips, pühendunud kristlane, kellele kuulub Denveris Masterpiece pagariäri, kohustasti kohtu otsusega ka geipaaridele pulmatorte küpsetama. Üks geipaar esitas diskrimineerimiskaebuse pagarikoja vastu, kui see pol nud valmis nende tseremoonia maiuspalasid valmistama. Kohus otsustas, et usulised veendumused ei ole tähtsamad diskrimineerimise vastastest regulatsioonidest.

7. Sa pead magama raudteejaamas.

Pärast korduvad kokkupuuteid Itaalia politseiga andis kohus kodutule naisele käsu magada raudteejaamas. 38-aastane õnnetuke pidi 9st õhtul 7ni hommikul veetma aega Rooma Trastevere jaamas avalikkuse turvalisuse huvides.