Lisaks omandatud seksiteadmistele ja kogemustele, mida Epp enda koolitustel avameelselt jagab, on ta omandanud kaks kõrgharidust, millest tähtsaimaks peab ta Tartu Ülikooli kehakultuuri teaduskonna lõpetamist.

Epp rõhutab juba saate alguses, et seks ei ole suhtes kõige tähtsam komponent, kuid see on kindlasti üks oluline osa ühest terviklikust suhtest. Teekond seksuaalse teadmisteni ja seksuaalteadlikkuseni sai tal alguse juba lapsepõlves. Epp lihtsalt teadis, mis on tema tee. Saates jagab ta teadmisi ja kogemusi, kuidas õigel rajal püsida, sest sisemine kontakt iseendaga on äärmiselt oluline.

"Ligikaudu 80% meie suhteprobleeme on saanud alguse tegelikult lapsepõlvest vanemate poolt, väikelapse tähelepanuvajaduse mittemärkamisest. Täiskasvanuna ei pruugi me mäletada kõiki lapsena saadud traumasid, aga meie keha mäletab," tõdeb Epp.

”Kui me oleme oma partneriga seksuaalsest koos, siis me oleme tegelikult hästi haavatavad ja tundlikud. Sellistel hetkedel võib kõik see valu tulla meie seest esile, mida oleme kunagi kogenud ja nüüd endas peitnud.” selgitab Epp, kui oluline on tegelikult seksuaalsus ja seks ühe suhte juures.

Kuula saadet ja saa teada, mismoodi seksivad jumalad ning miks Epp teeb seda, mida ta teeb. Enesekindlust ja seksuaaljulgust süstiv saade käsitleb nii meeste kui naiste seksuaalprobleeme ja sobib kuulamiseks kõigile!