Karolin on õppinud sotsiaalantropoloogiat, Reikit, holistilist massaaži ja läbinud erinevaid tantra ning tantristlikku jooga koolitusi.

Podcasti "Ausad Mehed" tegija ja kirjanik Chris Kala vestleb uues saates Karolin Tsarskiga. Ette võetakse teemad nagu seks, iha, kirg, kiim, mehed ja naised, suhted, armastus, petmine, intiimsus, orgasmid, enese- ja partneri rahuldamine, kõrvalise tähelepanu otsimine jne.

„Meestele on eelmäng sageli pikk igav asi, mida justkui peab tegema, et jõuda naudinguni. Soovitus: alusta eelmänguga varem. Alusta sellest, kuidas naisesse päeva jooksul suhtud. Selleks et naise seksuaalsus ärkaks, on vaja, et ta tunneks, et on armastatud, imetletud ja suhe on harmooniline. Näiteks saada sõnum „Ma armastan sind!“ või armas pilt. See juba häälestab naise õigele lainele.“ jagab Karolin nõuandeid .

„Teine soovitus: õpi eelmängu nautima sama palju kui naine. Seks – nagu kõik elus – on harjumus. Mehed on harjunud, et maksimaalset naudingut saab ainult peenises asuvate närvilõpmete stimuleerimisel. Mees saab õppida oma keha tundlikumaks tegema, et nautida puudutusi kõikjal mujal lisaks peenisele.” lisab ta.

Kuula saadet ja saa teada, mis asi on seks tegelikult, kuidas saada orgasme, kuidas hoida suhteid ja kuidas tõsta enda libiidot:

1x
00:00