Uut muusikat on valmis rohkemgi, ent esialgu toodi avalikkuse ette värske singel “Lights and Shadows”, mida iseloomustavad 80ndate mõjutused. Uut lugu saab nüüd tasuta veebis kuulata.

“Võtsime bändist aja maha, et kuulata ja katsetada teisi asju. Samas teadsin kogu aeg, et tuleme jälle kokku, küsimus oli vaid millal. Uus singel on nüüd uus algus,” ütleb bändi liider Rasmus Lill.

Bändiliikmete sõnul on Zebra Islandi visioon muusikast endine, viljeletakse kummituslikku kergust tagaajavate helide ja meeldejäävate rütmidega süntpoppi. “Jäädes endale truuks, soovime leida uusi väljenduslaade,” nendib Lill.

Vokalisti Helina Risti sõnul toob muusika tegemine elu virrvarri selgust ja rahu. “Muusika on minu jaoks vabastav element. Kui neid tukslemisi, värve ja helisid loominguks kokku panna ei saaks, oleksin tõenäoliselt ängis. Sellest ka lugu “Lights and Shadows”.”

Zebra Island on 2011. aastal tegevust alustatud süntpopi bänd, keda märkas läti mainekas plaadifirma I Love You Records, lepingule järgnesid kontserttuurid Eestis ja naaberriikides ning 2013. aastal üllitati debüütalbum “Saturnine”.