"Ma pole kohanud veel meest, kes mind panna ei tahaks," ütleb otsekohene ameeriklanna Daily Starile. Hattie põhilised voodipartnerid on temast vähemalt kolmkümmend aastat nooremad täkud.

"Ma ütlen neile kohe, et me peame kohtuma juba varem, et näha, kas meil on keemiat. Me lähme teeme ühe joogi ja kui keemia klapib, siis ma viin nad enda korterisse. Vastasel juhul ei tee ma nendega midagi," selgitab kõrges eas daam, et päris igaühega ta seksima ei hakka.

Kuid naine pole alati selline lehtsaba ja meesteõgija olnud. Nooruses oli ta hoopis õnnelikus abielus, kuid see liit purunes 1984. aastal, kui Hattie oli alles viiekümnendates. Ta töötas tantsijana, kuid lõpuks hakkas ise hoopis teisi treenima. Oma seksiseklustest on kaunis daam kirjutanud ka mitu raamatut.

Pärast lahutust hakkas Hattie kohtamas käima omavanuste meestega, kuid need ei pakkunud talle voodis rahuldust. "Vanemad mehed ei ole vilunud naistele orgasmi andmises. Ühel päeval läksin ma 60-aastase mehe juurde. Ma nägin, et tal oli seinal The Beatles'i poster, hokikepid nurgas ja haisvad sokid kõikjal. Ma mõtlesin, et selliste meestega ma ei soovi enam magada," tunnistas Hattie.

Nooremate meeste leidmiseks pani naine kuulutuse ajalehte, kus ta otsis alla 35-aastaseid mehi, kellega hullata. Tema kirjakast täitus kümnete pakkumistega.

"Seksinipp, mida ma tahaks kõigile rõhutada on: mastrubeerige! Naiste kehad on loodud sellisena, et nad saavad endale vaid orgasmi anda. Andke oma kehale seda vibratsiooni ja jõudu, mis nende keha läbib. Hoidke seda elus!" rõhutab vanadaam noorematele naistele.

Naise sõnul on tema 53-aastane tütar tema tegemistest väga huvitatud ning elab ema seksiseiklustele kaasa. Tema 57-aastane poeg aga ei taha sellest sõnagi kuulda. "Mu poeg ja tema naine vihkavad seda. Neil on kaks poega, kes käivad kolledžis ja nad ei luba neil lugeda minu seksiteemalisi raamatuid."