15.-17. augustil toimuvatel etendustel on alles vaid mõned üksikud kohad, laupäeval uute huviliste jaoks pileteid pole ning pühapäevasel etendusel on alles vaid üks koht, mis on arvatavasti artikli valmimise ajaks juba välja müüdud. Sellegi poolest jagub kiirematele kohti veel 20.-22. augustil toimuvatele lisaetendustele.

Hotellidega on lood samad, mis sellel nädalal Pärnus toimuva Weekend Festival Baltic muusikafestivaliga - kõik toad on praktiliselt välja müüdud. Hotelli broneerimisportaali Booking.com andmete põhjal on 15.-18. augustil välja müüdud umbes 95% Narva hotellidest.

18. augustiks on alles vaid üks hotelliruum terve linna peale. Järgmisel nädalal on hotellid natukene tühjemad - ligi 74%-77% on täis.

Kui Pärnusse on kõik bussipiletid praktiliselt välja müüdud, siis lavastusele tulijad selle pärast muretsema ei pea. Etenduse korraldajad pakuvad tulijatele mugavat võimalust sõita eribussiga, mille edasi-tagasi pilet maksab olenemata väljumiskohast ligi 20 eurot. Reisid toimuvad etenduste päevadel Tartust, Tallinnast ja Pärnust.

Näitajate põhjal võib järeldada, et Narvas on hetkel meeletu hulk inimesi, mis tähendab seda, et ka restoranid ja kohvikud on tavapärasemast hõivatumad.