Nädala algul Narvas peetud massivõtetele kogunes pealinnast kaks bussitäit sulelisi ja karvaseid. Filmiti stseeni kõikide pattude klubist, kuhu peategelane Tõnu, keda kehastab Taavi Eelmaa, satub.

Kohale jõudes tehti inimestele grimm ning stilist vaatas karmi pilguga kostüümid üle. Seejäral mindi võtteplatsile, milleks oli Narva linnas asuv lagunenud klubi-teatrihoone, mida kütsid kümned suured soojapuhurid.

Pool neli hommikul, kui võttepäev lõppes oli rahvas selgelt kaheks jagunenud — rampväsinud ja rekvisiit-alkoholist lõbusad.

VAATA KADRI BUSSOVI PILTE: RAIN TOLK, TAAVI EELMAA, VEIKO ÕUNPUU JA TEISED TEGEVUSES

Teisel päeval tehti mitmeid võtteid koos heliga ja selleks puhuks puhurid seisatati, see muutis hoone aga väga kiirelt väga külmaks.

Erinevates nurkades või laudade taga sai kohata kerra tõmbunud minikleitides ettekandjaid või värisevaid klubikülastajaid. Kui aga kaamera veerema hakkas, siis kadusid Veiko Õunpuu karmi taktikepi all nii külm kui värinad ning iga inimene täitis temale usaldatud rolli.

Kui võttepäev poole viiest hommikul lõppes, oli inimeste nägudel näha selget meeleheidet. Ees oli pikk bussireis Tallinna ja nii mõnigi muretses, kas õigel ajal tööle jõuab.

Veiko Õunpuu uue mängufilmi “Püha Tõnu kiusamine” esilinastus Eesti kinodes on planeeritud järgmise aasta sügisesse.

Film põhineb Veiko Õunpuu originaalstsenaariumil. Lugu räägib nooremasse keskikka jõudnud Tõnust, kes hakkab tegelema moraaliküsimustega, mille tulemusena kaotab Tõnu nii oma närvid kui materiaalse heaolu.

Nimiosas saab näha Taavi Eelmaad, teistes rollides Ravshana Kurkova (Venemaa), Tiina Tauraite, Hendrik Toompere jun, Sten Ljunngren (Rootsi), Rain Tolk, Katariina Lauk, Harry Kõrvits, Evald Aavik, Liina Tennosaar, Moeno Wakamatsu (Jaapan) jpt.