"Tulnuka õde" on tragöödia, kus pere lapsed Nora ja Robert näevad müstilisi unenägusid teispoolsusest ja kosmosest. Filmi pöördepunktiks on erakliku perepoja Roberti surmaga lõppenud autoavarii, mille tagajärjel kaotab tema õde Nora lisaks oma vennale ja parimale sõbrale ka oma kõnevõime. Tänu suurele usule ja saatuse tahtele ilmutab Robert ennast Norale ning tüdruku kõnevõime ja lauluhääl taastuvad. Filmi peaosades mängivad pereema Külli Teetamm ja pereisa Alo Kõrve.

Margus Aru filmide läbivaks tunnusjoonteks on unistuste täitumine või nende purunemine, abielu või lahutus, armastus, teispoolsus, kosmos, enneolematu jõud ja spirituaalsus. Mees on ise mitu korda proovinud toidust täielikult loobuda ja minna kosmoseenergiale üle. Ta tegeleb veel šamaanluse ja meditatsiooniga.

Paljud inimesed, kes said petta püramiidiküla arendajalt, ei usu Aru sõnu ega loomingut. "Spirituaalse mula ajamises olevat Aru maailmameister. Nii on tal lihtne uusi austajaid leida, eriti naiste seas. Ta on näiteks väitnud, et on "maist elu kogev kehastunud vaim ehk osake Jumalast. Lühidalt, puhas armastus." Ning tõstatanud retoorilisi küsimusi stiilis, kas ta on enda ja teiste vastu aus, keda ta petab, kelle käes on tema elu, kes otsustab ja vastutab, jne, " kirjutas EestiEkspress 2010. aastal.

Vaata filmi treilerit: