Tänase seisuga on Tänakul üle 174 000 jälgija, alles detsembris oli see number 138 000.

Eestlastest on vaieldamatult kõige populaarsem instakonto šokiräpparil Tommy Cashil (427 000 jälgijat). Temale järgnevad toidublogija Anett Velsberg-Tiedemann (273 000 jälgijat) ja jalgpallur Ragnar Klavan (258 000 jälgijat).

Tänak võib maailma üks kiiremaid rallisõitjaid olla, kuid Instagrami tippudest on ta veel kaugel. Hetkel on Tänaku konto populaarsuselt maailmas 98 991. kohal.

Kõige aktiivsem on ta just võistluste ajal. Siis võib päevas tulla kuni neli postitust, mis kustutavad rallist haaratud publiku infojanu ja annavad võimaluse elada rallitähele kaasa tänapäevaselt vahetul moel.

Keskmine Tänaku postitus kogub 10 050 meeldimist ja 49 kommentaari.

Tänaku viimase aja populaarseim postitus on tehtud Korsika rallil ning pühedatud viimase katseni liidripositsiooni hoidnud Elfyn Evansile, kelle esikoht läks purunenud rehvi nahka. "Sina olid selle nädalavahetuse tähtsaim juht. Ma tean, kui raske on leppida selliste juhtumistega. See võit peaks olema sinu oma," kirjutas Tänak pärast ralli lõppu postituses, mis meeldis lausa 19 800 inimesele. Kindlasti on Eesti ralliäss nii populaarne sotsiaalmeedias tänu inglisekeelsetele pealkirjadele, mis tema postituste levikut võimendavad.