Eile esimest korda teleekraanile jõudnud tõsielusari \"Unistuste printsess\" lummas kaunite neidude, avameelsete ülestunnistuste ning juba ka poolpalja kehaga!

 
TV3 uue tõsielusaate “Unistuste printsessi” peategelaseks on Itaalia päritolu ärimees Roberto de Silvestri (31), kes otsib endale 24 Eesti iluduse seast just seda õiget. Juba esimeses saates langes välja kaheksa tüdrukut, kes ei suutnud Robertole esimesel kohtumisel muljet avaldada. Nendeks olid Marlen, Ingrid, Kaija, Kairit, Maarika, Annika, Liisa ja Maris.
Saatesse jäi 16 tüdrukut, kellega Roberto hakkab järgnevates saadetes kohtingutel käima. Igast saatest langeb üks tüdruk välja.
Uskumatu oli kuulda ülestunnistusi, kuidas nii mõnigi tüdruk oli tulnud saatesse ema nõuandel. Reelika ning Krista tunnistasidki, et tulid saatesse ema soovitusel. “Ema nägi telekas reklaami ja soovitas osa võtta. Nii ma siin olengi!” rääkis Reelika, kes oma ilu, nooruse ja tarkusega sai kohe Roberto silmarõõmuks.
Vuukijana töötav ning majast mere või metsa ääres unistav Mare üllatas vaatajaid juba esimeses saates – riideid vahetades ei häbenenud ta end pesu väel ekraanil näidata.
Loomulikult ei puudunud saatest ka juba tuntust kogunud Liliti, Triinu ning Maarjani kommentaarid, kui kena on Roberto, kuidas nad olid kindlad, et edasi said ning et kõik tüdrukud on väga sõbralikud. "Mul on nii hea meel, et esimesest saatest kohe välja ei langenud!" õhkas Lilit, kui oli teada saanud oma pääsust järgmisesse vooru.
Saates jätkavad Lilit, Triinu, Marleen, Maarjan, Karin, Kristin, Kärt, Ketlin, Kätlyn, Kadi, Mare, Elo, Heili, Krista, Reelika ja Kai.