Romantiline päev on planeeritud 14. veebruarile ning algab varajase laevasõiduga Soome. Viking XPRS konverentsisaalis ootab seeniore hommikukohv ja puuviljavalik ning meeleolukas kohtumine Reet Linnaga. Helsingisse saabudes viiakse reisilised bussiekskursioonile, kus tutvutakse linna peamiste vaatamisväärsustega. Seejärel suundutakse külastama Helsingi Veemaailma, et saada ülevaade veealusest elust täis salapäraseid ja haruldasi veeloomi. Järgneb vaba aeg ning seejärel kogunetakse taas sadamas ning suundutakse laevale, kus ootab paketi kirjelduse kohaselt ees rikkalik õhtusöök laeva buffet-restoranis. Tagasi jõutakse pisut enne südaööd.

Kui palju selline lustisõit ka maksab? Väidetavalt oleks reisi tegelik maksumus 150 eurot, kuid enne jaanuari lõppu registreerunutele lubatakse paketi hinnaks ühele inimesele 99 eurot. Hinna sisse on lubatud arvestada ka lahjemad alkohoolsed joogid õhtusöögilauas.

Seenioride ellu rohkem romantikat! Kui reisile minekuks raha napib, siis kindlasti tuleks 14. veebruaril vähemalt üks kohvikuskäik ette võtta.