Elina Pähklimägi Sireen Vintage-st: “Tallinn Vintage on ainuke tõsiseltvõetav üritus, mis ühendab parimad vintage-paladega kauplejad mitmelt poolt Eestist. Inimesed saavad aru, et tegu ei ole turuga, kus müüakse enda vanu asju, vaid hoopiski tutvustatakse vintage-kultuuri ja pakutakse põnevat, kvaliteetset ja väga originaalset disaini, mis on aegumatu. Meie tundsime ennast viimane kord sama hästi nagu need pärlid, mis on ühe meie kõige rariteetsema kleidi pinnale tikitud ja kallistavad siidist kaelust! Paljudel inimestel tekkis kirglik romaan mõne meie müügis olnud kleidiga ning nii need stanged tühjemaks jäid. Lubame ka seekord tuua kohale ainult tõelised südametemurdjad!"

Müügil on mööbel, lambid, keraamika, riided, jalanõud, ehted, plaadid, tehnika ja mida kõike veel.

Müüjaid on rohkem, kui kunagi enne ja esindatud on muuhulgas Tamara1965, Fankadelik, Sireen Vintage, Oh So Retro, Nolita Vintage, Led Zeppelin, Stuff Import, Idla Antiik, Vinteco jpt.

Lisaks retrokauba müügile saadab Vintage Tallinn külalisi kogu päeva vältel suurepärane muusika, mille on seekord valinud Heidy Purga. Tutvustatakse sadulsepa-ja polstritöid, avatud on HOT DOG-I kohvik ning Max Factori ilusalong daamidele.

Sissepääs 1€, kuni 14.aastased tasuta.