Teele Viira, Anni Pohlak, Tomi Rahula, Toomas Triisa, Andrei Ozdoba, Kaarel Kose, Maarius Urvet ja Lauri Pedaja astuvad vastamisi jalgpalli löögitugevuse turniiris, kus selgub kes neist on kõige täpsema ja kiirema jalaga. Lisaks Eesti staaride vaheshowle päädib homme augustikuu vältel üle Eesti toimunud Red Bull Toe 2 Toe 1-1 vastu jalgpalliturniir, kus selgub võitja, kes sõidab Joel Lindpere kodumängule New Yorki. Auhinna tuleb annab võitjale üle Lindpere isiklikult.

Lisaüllatusena on kõigil Eesti jalgpalluritel  homme võimalus täita veel mõned finaalikohad, mis wildcard vooruna vabaks jäeti! Selleks tuleb tulla 8.septembril Snelli staadionile, end ajavahemikus 17.00-17.45 ära registreerida ning kiiruslöögi alusel proovida end otse finaali lüüa.

Red Bull Toe 2 Toe on rahvusvaheline kontseptsioon, mida on varasemalt korraldatud Lõuna - ja  Põhja-Ameerikas ning Ungaris. Eestis toimub üritus esimest korda. . Tegemist on  1-1 vastu kiir jalgpalliturniiriga, erapooletu väravavahiga. Mängu võitja on mängija, kes lööb esimesena 3 väravat või juhib pärast 3 minutilist mängu lõppu. Toe 2 Toe turniiril kehtivad kõik FIFA rahvusvahelised reeglid.

Üritus on kõigile tasuta!