Kirjutaksin  seekord  väheke oma jõulu plaanidest ja räägiksin, mis mulje jättis mulle selle aasta S…

Kirjutaksin  seekord  väheke oma jõulu plaanidest ja räägiksin, mis mulje jättis mulle selle aasta Superstaari finaal. Jälgisin saadet Saaremaal suure huviga ja hoidsin pöialt ikka Ott Lepland’ile. Birgit meeldis mulle ka, kuid Ott oli kohe kuidagi sümpaatsem, selline tagasihoidlik ja kuidagi salapärane ning  muidugi avaldas muljet tema fanstastiline lauluhääl, võimas:D Maitseasi, eks ole. Õnneks ta ka võitis. Lisaks meeldis mulle väga kahe varasema aasta võitjate duett. Ausalt öeldes meeldis see mulle palju rohkem kui saatejuhtide oma, mis polnud ka sugugi paha, aga no Birgit ja Jana olid fantastilised. Eriti sümpatiseeris mulle Jana. Milline omapära, stiil ja lauluhääl!  Poleks ma hetkel Saaremaal olnud, oleksin kindlasti seda kõike linnahallis vaadanud. 

Aga nüüd siis jõulud. Lumi tuli maha ja valgeks läks maa. LõpuksJ Loodan, et see  püsib ikka pühad ja ka aastavahetuse, seejärel võiks ta koos oma  külmade miinuskraadidega kaduda J Ootan pühi, et istuda koos kallite inimestega , jutustada, nautida ühise laua taga olemist ja mõnusaid jõuluroogi. Mmm, seapraad, verivorst, kapsas ja palju muud head ja paremat... :) Nii tore, nii tore, mulle väga meeldib palju head soolast toitu süüa:)

 Ja siiiiiis tuleb aastavahetus. Minule  saabub siis uus  aasta seekord  Saaremaal.  Tõotab tulla huvitav, eelkõige loodan aga, et see möödub rõõmsalt ja rohke naeruga. 

Ilusat jõuluaega kõigile.

 -Lilit -