Kärt kutsus hilistel öötundidel kohale veterinaari ja Kärdi jaoks ei olnud palju Triibu jaanilaupäeval Tallinnasse loomade kiirabisse transportida. Õnnetuse tagajärjel kaotas Triibu nägemise.

Triibu loole reageerisid MTÜ Kasside Turvakodu Facebooki vahendusel tuhanded inimesed, kes jagasid tema postitust, saatsid häid soove ning tugevat tahet võidelda. Tänu heade inimeste annetustele toimus Triibu operatsioon ning tänu sellele on see pisike triibuline kass elus ja tervenemas.

Aga selle nädala ilusaks alguseks saab öelda veel üht  — Triibul on kodu. Päris OMA KODU. Ja see kodu saatis turvakodule Triibust uudised.

Triibu uus nimi on Väike Piraat ning ta on väga tubli olnud. Ta õppis iseseisvalt pimedana toimetama nelja päevaga. Nüüdseks käib ise kastil, sööb, joob ja mängib.

Ta on kõige tänulikum kiisu maailmas. Nii kui minu või elukaaslase häält kuuleb, hakkab kõvasti nurruma, tahab kogu aeg sülle, kaissu, pai ja musi saada, ning ega temagi halvem saa olla — ta on esimene kiisu, keda näinud olen, kes kallistab. Ja kui näpp talle käpa alla panna, siis võtab ta sellest kinni ja ei taha lahti lasta.

Kui ta saaks, siis ilmselt istuks ta kogu aeg kellegi süles ja paitaks teda oma põsega. Süles jääb ta magama nagu jaanalind — paneb pea peitu ja magab nagu beebi.

Ta paraneb ka nii kiiresti, et ei olegi aru saada enam tema õnnetuse jälgedest. Ta on tõsiselt tubli võitleja, ei andnud kordagi alla ja nüüd elab tänu kõikidele headele inimestele, kes teda aitasid, head, täisväärtuslikku kiisu elu.

Saadame Triibule pikad, pikad paid ja täname Triibu uut pererahvast, et te andsite sellele nukrale loole õnneliku lõpu ning avasite Triibule oma sooja kodu ja suure südame.

Jälgi MTÜ Kasside Turvakodu tegemisi Facebookis!