“Olin varemalt oma elus kirjutanud vaid ühe loo, mis jäi kahjuks poolikuks ning leidis tee lõpetamata ideede sahtlisse. Palju meloodiaid ja lugude storysid on mul juba mõnda aega meeles mõlkunud. Muusika lihtsalt tuleb ja otsib mind üles. Sel suvel võtsin end kokku ning alustasin muusika "tegemist" looduses. Jalutasin ja salvestasin ideid mobiili, koju jõudes leidsid viisijupid tee arvutisse,” kommenteerib noor laulja ja helilooja Liis Lemsalu oma loomingu sündi.

Loo „Wanna get down“  muusika valmimisele aitasid kaasa Rene Puura ja Uku Suviste. Lugu on salvestatud Otto-Karl Vendti, Jose Diogo Nevesi ja Taavi Paometsa poolt. Muusikutena löövad kaasa Rene Puura, Pent Järve, Siim Usin, Dmitri Nikolajevski, Lauri Pihlap ja Dagmar Oja.

“Kindlasti on "Wanna Get Down" Liisi esiksinglile „Shining Star” väärikas täiendus ning rivaal,“ usub plaadifirma Universal Music esindaja Leen Kadakas.  „Shining Star“ on pälvinud kuulajate väga sooja vastuvõtu. Õhtulehe poolt nelja Eestiraadiojaama edetabelite põhjal kokku pandud Eesti lugude TOP 10’s jõudis „Shining Star“ esikohale.
 
Hetkel on käimas tihe salvestusperiood ning Liisi ja teiste autorite looming saab päev päevalt reaalsemat kuju ja vormi.
 
Lugu saab kuulata Liis Lemsalu Facebooki lehelt.