John Belushi

Hotell, kus Belushi oma viimased hingetõmbed tegi, on Los Angelese kuulsamaid, Chateau Marmont, kus on peatunud kuulsused nagu James Dean ja Lindsay Lohan. Üsna haiglane pakkumine, aga 1800 dollari eest on võimalik selles toas isegi ööbida, kus kurikuulsus näitleja 1982.aastal oma elupäevad heroiini ja kokaiini abil lõpetas.

Janis Joplin

See üliandekas kärehääle lauljatar suri 1970.aastal Landmark Motor nimelises hotellis, mis tänapäeval kannab nime Highland Gardens Hotel. Jällegi...heroiini üledoosi tagajärjel ning ilmselt oli lauljatarile ülikontsentreeritud narkootikume müünud diiler sel nädalal üsna töökas, sest paljud Joplini tuttavad lahkusid elust vaid mõni päev pärast teda.

Jimi Hendrix 

Ükski pidutsemist, narkootikume ja rokkenrolli kajastav nimekiri pole täielik ilma Hendrixita. Kuuludes 27-aastaselt surnud staaride suurde gruppi koos Joplini, Kurt Cobaini, Jim Morrisoni, Amy Winehouse'i jt, täiendab ta ka nende ridu, kes hotellides on surnud. Hendrix lahkus elust 1970.aastal Hotel Samarkandis, lämbudes enda oksesse pärast unerohu ja veini tarvitamist. Kuigi hoone enam hotellina ei toimi, võib mõni suur Hendrixi fänn selles toas siiski ööbida.

Gary Moore

Endine Thin Lizzy kitarrist suri 58-aastaselt Costa Del Soli luksushotellis une pealt. Tegu polnud kontserttuuril peatumise, vaid hoopis puhkusereisiga ning surma põhjus on siiani segane. Bändikaaslased olid toona šokeeritud, kuid ütlesid kindlalt, et Moore ei olnud nö rokk-elustiili ohver, vaid täie tervise juures tugev mees. Kahju!

Anna Nicole Smith 

Tormilise eluga Playboy staar suri Seminole Hard Rock hotellis, 609.toas, sest suutis võtta kogemata liiga palju retseptiravimeid. Ilmselt oli staar suures masenduses, sest just 5 kuud enne teda oli surnud Smithi poeg, kes samuti oli retseptiravimeid kuritarvitanud.

David Carradine

Swissotel Nai Lert Park
hotellist Taimaal leiti üsnagi süngetel asjaoludel elust lahkunud "Kill Bill" staar David Carradine. Näitleja rippus kapis ihualasti nööri otsas, mis paljastas, et Carradine'il oli väga kummalised seksuaalsed huvid, mille hulka kuulus nii vägivald kui ka enesekägistamine, mistõttu ta kaks viimast abielu karile jooksid.

Michael Hutchence

INXSi solist Michael Hutchense kuulub eelpool mainitud Carradine'iga ühte punti, sest ka tema ei suutnud end seksuaalselt rahuldada ilma kägistamiseta. Kuigi mõned allikad väidavad siiamaani, et Hutchence tapeti, siis reaalsus on, et hotellitöötaja leidis ta 1997.aastal nahkrihmaga kägistatuna Ritz-Carlton hotellist, mis nüüd on Stamford Plaza. Hutchence'i seksfantaasiatest võivad nii mõndagi teada tema ekspruudid, kelle hulka kuuluvad näiteks Helena Christensen ja Kylie Minogue.

Oscar Wilde

Kaevudes veidi sügavamale minevikku leiame, et üks kuulsamaid hotellisurmasid kuulub kirjanik Oscar Wilde'ile, kes suri 1900.aastal 46-aastaselt meningiiti Hôtel d’Alsace'is, mis tollal oli vaene ja räämas, kuid nüüd õitseb 4-tärnisena.

Coco Chanel 

Üks maailma kuulsamaid disainereid suri 1971.aastal 87-aastaselt Pariisi Ritz hotellis, kus oli elanud viimased 30 aastat. Tal polnud ei perekonda ega lapsi, ainult ta moelooming ja kummalised armuafäärid. Muide, teine kuulsus, keda Ritziga seotakse, on Printsess Diana, kes küll hotellis ei surnud, kuid sellestsamast hotellist surma läkitatud autosse istus.

Sid Vicious 

Naastes rokimaailma, ei saa mainimata jätta Sex Pistolsi bassimeest Sid Viciousi, kes oli tõeliselt vihane mees (tõlge ingl.k. "vicious" ehk "õel"), kuna pussitas Chelsea hotellis surnuks oma 20-aastase pruudi Nancy ja sooritas seejärel aasta hiljem heroiini abil enesetapu.

Dylan Thomas 

Samuti Chelsea hotelli jättis oma elu Dylan Thomas, kes neelas esmalt hullumeelses koguses viskit. Kiirabi suutis ta siiski hotellist ära vedada, et surm saabuks hoopis haiglas. Oh seda rokkenrolli!

Kallis Publiku lugeja, anna teada, kas keegi on nimekirjast välja jäänud!