Jaanipäev on kohe käes ja grillimishooaeg on samuti haripunktis, miks mitte pakkuda midagi kerget, maitsvat ja samas väga lihtsat, mis toob päikese välja ja pakub külalistele surepärast elamust.

Lounge Deja Vu kokteilimeistrite juhendamisel saad sinagi valmistada imemaitsvaid kokteili ja mis kõige parem – need on väga lihtsad ja kiirelt valmistatavad, kus põhiline abimees on sheiker mis aitab maitsvad kokteilid kiirelt valmis saada! Kindlasti tasub mainida, et kõik koostisosad on lihtsalt kättesaadavad Tallinna suuremates kaubanduskeskustes.

SUMMER BREEZE
3cl Viina
3cl Malibu Coconut liköör
2 tl arbuusi siirupit (tl = teelusikas) (Monin)
1 tl Grendini siirupit (Monin)
apelsinimahl
jõhvikamahl
värsket arbuusi
Esimeseks kokteiliks on Summer Breeze, milleks on vaja esmalt tükeldada ühe viilu jagu arbuusi ja lisada see sheikerisse. Seejärel lisada viin ja Malibu Coconut liköör ning siirupid ja kõige lõpuks sheiker jääd täis panna. Viimane samm: täida sheiker pooleks apelsini ja jõhvika mahlaga ja sheigi kogu segu läbi. Imemaitsev kokteil ongi valmis!
Vala kokteil klaasi (Kokteil on mõeldud 40-50cl suuruse klaasi jaoks!).
Kaunistuseks võid lisada ühe väikese arbuusilõigu.

FROZEN MOJITO
Et pakkude külalistele vaheldust ja valikuvõimalust, õpetavad Déjà vu kokteilimeistrid kuidas teha uutmoodi mojitot!
8-10 tk värske piparmündilehti
3cl suhkrusiirupit (või valget suhkrut 3-4 teelusikat)
3cl värsket laimimahla
4cl valget rummi
Purujääd
Toimi nii: Siin on sinu parim sõber blender, kuhu tuleb esmalt lisada purujää, lisada 8-10 värsket piparmündilehte ja 3cl suhkrusiirupit ning 3cl värsket laimimahla. Kõige lõpuks lisa 4cl valget rummi ja blenderda kogu segu läbi ning serveeri klaasi. Kaunistuseks võid lisada mõne piparmündi lehe ja laimisektori.

GOLDEN BANANA SMOOTHIE (alkoholivaba)

Kindlasti on grillpeol ka neid, kes eelistavad janu kustutamiseks alkoholivaba kokteili, mida nautida suvisel kuumal päeval. Selleks õpetame kuidas valmistada imemaitsvat Golden Banana Smoothie-t

10-15tk värske piparmündilehti
1 banaan
2cl banaani siirupit (Monin)
2cl vanilje siirupit (Monin)
20cl apelsinimahla
Purujääd
Järjekordselt lisada purujää blenderisse, lisades juurde 10-15 värsket piparmündi lehte ja ühe tükeldatud banaani. Seejärel lisada 2cl banaani siirupit, 2cl vanilje siirupit ja kõige lõpuks 20cl apelsinimahla ning blenderda kõik ära. Serveeri 40-50cl klaasi ning lisa kaunistused, milleks võivad olla banaaniviil koos piparmündilehega!