"Kõik, kes "Kuldvillakus osalenud naisi lammasteks peavad, võiks end..., kui nüüd viisakalt väljendada!" kirjutas Publikule pika "kaitsekõne" lugeja, kes oli saate pärast suurt tekkinud kisa veebist üle vaadanud, nägemaks, mis selles siis nii hullu oli.

"Jälgin iga päev meelelahutusuudiseid ja isegi mina ei teadnud pildi järgi Zack Efronit ega Bruno Marsi, vähemalt nii hoobilt ning nõutud ajaraamides küll mitte. Jah, tõden, et viimase küsimuse vastus tuli mul sekundiga, võlusõnaks "Mattel", aga enne kui Teele, Marilyni ja Kati lammasteks tembeldate, mõelge nüüd: nemad ei mõlenud välja kerglasevõitu küsimusi, pigem alahindasid neid hoopis küsimuste koostajad. Ja üleüldse, mis kuradi tähtkuju on siis ikkagi Luik?" pahandab ta ka mõnede esitatud küsimuste peale, mille sõnastus ka tema meelest küsimärke õhku jättis.

"See, et need naised oskavad kaamera ees vabalt olla ja kentsaka küsimuse peale naerda, on ainult voorus, sest kohmetud vaikivad teadlasetüüpi härrad puldi taga päris tõsises "Kuldvillakus" mõjuvad kordades hirmsamalt, tehes pingsalt mõtlevat nägu. See, kui vaatajad ei oska huumorit huumorina näha ja teatavat näitlemist ka ära tunda, on kurb. Ja ausalt, ma pole siiani kunagi kedagi neist fännanud, ei armasta ka pärast tänast rohkem, aga vähem ka mitte," sõnab ta ja tõdeb, et see erines küll palju tavapärasest "Kuldvillakust", kuid kes sellega leppida ei suutnud, võinuks lihtsalt kanalit vahetada või mõne leksikoni igavuse peletamiseks avada.

Kas vaatasid saadet ja nõustud, et naised jätsid endast rumala mulje või astud ühte paati neid kaitsva lugejaga?