Ma tõsiselt ei mõista tüdrukuid, kes arvavad, et poiss peab näiteks ise helistama, kui pole mõnda aega suheldud. Tüdruk tahaks küll helistada, kuid arvab, et see on kohatu järelejooksmine.

Arvan, et samamoodi nagu poiss võib tüdrukuga kontakti otsida, võib ka tüdruk seda teha. See ei ole järelejooksmine, kui tüdruk näiteks helistab toredale noormehele, et kutsuda teda kinno või lihtsalt küsida, kuidas tal läheb. Miks eeldatakse ja oodatakse peaaegu alati seda, et meessugu on just see, kes peaks pidevalt huvi üles näitama? Kas see asi ei peaks rohkem nagu võrdne olema?

Samuti ei julgeta kuskil üritusel noormeeste juurde minna, et tutvuda, sest arvatakse, et see on kohatu ja mees peaks ise tulema jutustama, kui neiu talle huvi pakub ja veel naeratab ka. Aga kui see noormees on näiteks tagasihoidlik ja pole vaba suhtleja, kes kõikidega kasvõi tänaval tutvub? Kui sa oled julge neiu, siis haara ohjad enda kätte.

Räägitakse ju, et tänapäeval on isegi see normaalne, kui naine mehele abieluettepaneku teeb. Sellele mõeldes peaks kõik muud "mees peab tegema" asjad olema täiesti loomulikud naise jaoks. Aga ikka elatakse kuskil kiviajas ja arvatakse, et mees peab tegema seda, teist ja kolmandat.

Kui tüdruk otsustab teha midagi sellist, mida muidu eeldatakse poisilt, toob see kaasa mitu head tulemust:

1) Poiss on üllatunud ja sellest tulenevalt võib ta järgmine kord ise midagi tõeliselt nunnut teha.

2) Sinus kasvab enesekindlus, astud oma mugavustsoonist välja.

3) Su elu muutub palju värvilisemaks, hakkab juhtuma lahedamaid sündmuseid. Sa ei oota kogu aeg vastassoolt kontaktiotsimist, vaid hakkad ise julgelt huvi välja näitama. Sellest muutusest saab alguse uus elu.

Üks naljakas asi on seotud sellega, et mees peab kindlasti esimesel ja võib-olla ka järgmisel kohtingul neiule välja tegema. Aga kui naine maksaks ise enda arve, näitaks see mehele, et neiu pole huvitatud tema rahakoti paksusest, vaid kohtub ja tutvub temaga siirast huvist. Teine asi on siis, kui mees on selline džentelman, et lihtsalt ei luba neiul maksta ja tahab teha välja, sest see läheb tema imagoga kokku.

Elame 21. sajandil, kus on "reeglid " päris palju muutunud võrreldes su vanaema lapsepõlveajaga. Oled sa mees või naine, ära sea endale takistusi, miks sa ei võiks üht või teist teha. Ole julge ja astu ise esimene samm!