Kindlasti pole kõik taolise mõtteviisiga päri, kuid ometigi arvab suur enamus täpselt nii. Ma ei taha kedagi gruppidesse jagama hakata, sest ilmselt on ka neid, kes moodustavad veel omaette seltskonnad, kuid fakt on see, et väidetavalt peaks varases eas seksuaalelu alustamine sind tegijaks tegema.

Ilmselt võiks üks põhjustest olla soov sarnaneda täiskasvanutega. Kindlasti on ka sinul oma eeskuju olemas. Ometigi unustatakse sageli, milline vastutus omale seksuaalelu alustades võetakse – suguhaigused, soovimatud rasedused jpm. Siinkohal on huvitav see, et seksimist noorest peast peetakse normaalseks, kohati isegi hädavajalikuks tegevuseks, see-eest aga vaadatakse kõhtudega noortele emmedele tänaval kõõrdpilguga järele.

Aga võib-olla on keelatud vili magusam? Vanemad hoiatavad oma lapsi suhteliselt tihti varitsevate ohtude eest, lisaks on kokku klopsitud ka mitmeid keelitavaid seaduseid. Kellele need tegelikkuses korda lähevad? Su ema pole ju kõrval, kui midagi toimuma hakkab, samuti ei luura politseinik su akna taga, ega uuri, millega teiselpool aknaklaasi tegeldakse.

Viisin läbi väikese küsitluse, et teada saada, mida teised eakaaslased asjast arvavad. Mitmete arvutuste järel võiksin välja tuua, et ca 73% küsitletavatest peavad seksi elu ning ka korraliku suhte aluseks. Muuseas, kõik küsitletavad olid 12-17 aastased.

Siinkohal palun sul, lugeja, kirjutada oma arvamus kommentaaridesse. Kas sulle on püksid pühad?