Kuna eelnevatel päevadel oli paju tegemist põllul, siis olin arvatavasti saanud päikesepiste. Terve teise filmi aja oli mul väga halb ja popcorn ei teinud asja paremaks ka.

10-15 minutit enne filmi lõppu tundsin, kuidas ma kohe oksendama hakkan ja suundusin kiiresti wc poole, kuid uks oli kinni pandud ja ma ei saanud välja minna.

Ma ei teadnud, mida teha ja siis ma oksendasin sinna ukse juurde. Peale selle hakkas mul ninast verd ka jooksma. Mu suvekleit oli kõik oksega koos ja mu nägu oli verine. Ma helistasin oma sõpradele, kes vaatasid ikka veel filmi, kui nad asjast kuulsid, siis nad lihtsalt naersid üle kino.

Samal ajal tehti uks lahti ja mulle vaatas otsa kahekümnendates aastates noormees. Ma vaatasin talle otsa ja kogelesin, et uks oli kinni ja ma ei osanud midagi teha. Ta läks korra ära ja tõi mulle paberit.

Siis tuli lõpuks üks mu sõpradest sinna ja me läksime tualetti. Sinna minnes kõik inimesed vaatasid mind. Tänu sellele, et üks mu sõpradest oli endale samal päeval kleidi ostnud, sain ma endale puhtad riided. See oli väga piinlik, kuid tagantjärele mõeldes väga naljakas olukord.

Sinuga juhtus piinlik lugu ja tahad võita kasti jäätist? Vaata SIIA!