Väärib mainimist, et Jaan on Kerstiga tänaseni abielus, kuid koos elab ta Kati Tootsiga.

100% nõus kirjutab: Olen veendunud, et kui Kati oleks peale Jaani nii öelda endale saamist suutnud jääda veidigi väärikamaks just meedias enese ja oma pereelu eksponeerimisega, mis on juba võtnud just viimasel ajal suisa eemaletõukavad mõõtmed, siis ei kajastataks ka neid uudiseid Jaani uuest vallutusest nii intensiivselt.
Said Jaani, kodu ja lapse temaga, oleks eetiline ja viisakas meedias tagasihoidliku joont hoida arvestades, et mees on endiselt abielus teise naisega, kellega on tal ka lapsed. Varem oli Kati sümpaatsem, nüüd tundub, et kuidagi õhku täis ja nii enesekindel, et ma ei imesta üldse, et Jaan otsib meelelahutust juba mujalt, aga loomulikult ei saa ta seda ju kogu Eesti rahva eest kinnitada, Vaene Kati ... Eks kõik tule ringiga tagasi.

Teine lugeja meenutab: Kati teab ju küll kuidas Riia linnas asjad käivad. Olen isegi aastaid tagasi sõitnud hommikul Reval hotellis liftiga hilist hommikust sööma kui unesegased Kati ja Jaan sisse hüppasid. Ütlesin good morning ja nemad võtsid vabalt ... See oli aeg kui avalikkuse ees ütles Jaan:
"Mis jama see on - elan Kerstiga koos ja jutul lõpp."