Kõigile meeldivad ilusad sõnad, kaunid smsid kui ärkame ja hoolivad inimesed. Aga vahel juhtub, et vaadates maailma läbi roosade prillide, osutub reaalseks tõeks see, et see hooliv inimene vaid näitleb seda kõike, et taaskord üks inimene enda tahetele allutada ja seejärel talle haiget teha. 

Ma ei mõista neid inimesi, kuid kurb reaalsus on see, et neid inimesi on rohkem kui arvata oskame. Neile inimestele meeldib mängida, südameid vallutada ja seejärel külma südamega lahkuda ja jätta endast maha murtud südameid. Sellised inimesed on tavaliselt ülihea välimusega (vähemalt enda arvates) ja teavad, et neil pole midagi kaotada, sest vastassugu lausa jookseb nende järgi. Ja me kõik ju teame, et mõtete jõud on võimas.

Ma olen kuulnud tuttavate ja sõbrannadega lugusid sellest, kuidas juba teisel päeval hakatakse "keelt kõrva ajama" ja ilusaid sõnu loopima. Kuna need sõnad on algul sellised hästi armsad, siis neiul tekib siuke kerge feeling ja edaspidi on ta sõltuvuses nendest ilusatest sõnadest ning kaotab igas mõttes pea. Mainin ära, et see ei ole üldistamine. 

Kõikidel neidudel ei ole nii. Aga 12-14 aastased, neil ei ole eriti kogemusigi, nad ei tea, mis see suhte valdkond endast kujutab. Loomulikult lähevad neile peale need sõnad a'la "lilleke" ja "päikseke". Veelgi paremad on laused stiilis "Sa oled kõige kaunim!" ja "Ma elan sinu nimel" ning kergelt ähvardatakse lausega "Mu elul pole sinuta mõttetu!". Kusjuures see viimane lause on vist väga populaarne ja hästi mõjuv lause, kuna seda jäetakse tõsiselt uskuma. 

Aga olgem ausad, paljud reaalselt on  enesetapu teinud, kuna ta on kallimaga lahku läinud? Mõnel korral seda ikka on tehtud, kuid 99% kordadest on see jutt puhas bluff. Ehk mõni nüüd ütleb, et ta on ikka väga löödud olnud kui kallim ta maha on jätnud ning pole enam elus mõtet leidnud. Aga ometi nad elavad siiani ja kirjutavad neid kommentaare.

Ilusad sõnad ja vaprad teod on muinasjutt, millest kõik on juba väiksena mõelnud armastusfilme vaadates, kuid tuleks olla ettevaatlikum nende uskumises, sest võib juhtuda, et need ilusad sõnad ongi lihtsalt sõnad ning nende taga ei peitu mitte midagi. Mul on lihtsalt nii kurb kuulda neid storysid, kus ilusate sõnadega armas kutt osutub südametemurdjaks. Kui vähemalt üks inimene peale selle kirjutise lugemist mõtleb sellele teemale, on minu eesmärk täidetud.