Alustan sellest, et meil on kaks last. Elu on üldjoontes rahulav. Meie suhegi on minu meelest korras. Viimasel ajal on tekkinud aga uus mure: igakord kui ta napsutab, teeb ta pornolehtedele kontosid, millel otsib naist ja märgib suhtestaatuseks, et ta on vallaline.

Vastab Amori nõustaja:

Oled mehega rääkinud? Miks ta seda teeb ja mis tema eesmärk on. Kas ta soovib uut suhet või füüsilist suhet? Kas ta soovib kooselu jätkata?

Rääkimine on hea viis teada saada, mis on tema soovid ja kuidas te koos edasi saate liikuda antud olukorrast. Kui omavahel rääkimine ei vii edasi, siis oleks hea psühholoogi juurde paari nõustamisele pöörduda.

Teraapias kasutatakse igapäevaelu dilemmade ja muredega tegelemisel kognitiivseid ja käitumuslikke tehnikaid. Leitakse mõtteid ja tundeid, mis on selle murega seotud. Töötatakse veendumuste ja hoiakutega, mis võivad hirme ja ebakindlust alal hoida. Sõnastatakse probleem ja eesmärk ning otsitakse koos erinevaid lahendusvariante. Õpitakse kehtestamisoskusi, suhtlemisoskusi, kehalise pinge vähendamiseks harjutatakse hingamise ja lõdvestumise tehnikaid.