Lux Expressi juhi Hannes Saarpuu sõnul on ettevõtte eesmärk teha kiire ja mugav bussisõit taskukohaseks ka üliõpilastele ja noortele. “Ajal, kui bussiturul võisteldakse 1-euroste piletite kaalukategoorias, ei kao kuhugi ka reisijad, kelle prioriteet ei ole ainult odavaim hind vaid ka mugavus ja parim võimalik reisikogemus,” ütles Saarpuu.

Selleks, et äriklassi tasemel reisikogemus jõuaks ka võimalikult paljude noorteni, kes muidu peaksid raha säästmise nimel tegema kompromisse reisimugavuse arvelt, langetas Lux Express piletite hindu sõltuvalt sihtkohast 25-40% alghinnast.

Saarpuu sõnul pööravad ka 1-euroseid pileteid müüvad odavbussifirmad reisimugavusele tähelepanu, kuid nende rekordiliselt madalad piletihinnad panevad mugavustasemele ikkagi piirid ette. “Lux Expressi eesmärk ei ole olla turul hinnaliider, vaid täita reisijate ootusi parima teenuse ja reisikogemusega,” lisas Saarpuu.

Lux Expressi sooduspileteid saavad kuni 26-aastased noored osta Tallinn-Tartu, Tallinn-Pärnu ning Tallinn-Narva liinidel. Sooduspiletid on müügil ainult Lux Expressi kodulehel, soodustused on ühtsed kõikidel nädalapäevadel ja väljumistel.

Noorte soodushinnad kehtivad ainult Lux Expressi kodulehel:
Tallinn-Tartu 6 eur (täispiletihind 8-12 eurot)
Tallinn- Pärnu 4 eur (täispileti hind 7-9 eurot)
Tallinn-Narva, Sillamäe 6 eur (täispileti hind vastavalt 10-13 ja 9-12 eurot)
Tallinn-Jõhvi, Kohtla-Järve 5 eur (täispileti hind 8-11 eurot)

Lux Express ei nõua bussi sisenemisel prinditud pileteid, vaid soovitab klientidel sõiduõiguse tõestamiseks kasutada elektroonset piletit, ID-kaarti või PINS kaarti.