Lasin sõbral piljardikii otsa ära vahetada. Pidime siis järgmisel päeval bussipeatuses kokku saama, et kii kätte saada. Leppisime kokku, et ta tuleb täpselt mu linnaliini saabumise ajaks bussipeatusse, annab kii üle ning siis saan kohe edasi sõita.

Läksin siis bussist välja, võtsin kiiruga kii kätte, kuid bussi tormamise ajal läks kii ots vastu mu põske. Muretsemiseks polnud põhjust, sest ma olin kindel, et sellel kiil ju kriiti peal ei ole.

Läksin siis bussi keskele seisma ning ei saanud aru, miks mu vastas seisvad inimesed naeravad. Minu kõrval seisid naine ja mees. Mees oli kurt ning nad suhtlesid omavahel viipekeeles. Mees näitas suu juures niimoodi "tšhh" ja ma sain ta žestidest aru, et ta tahab öelda midagi stiilis "ära talle ütle". Alateadlikult tuli mõte, et äkki mul on midagi kuskil viga... Vaatas ta mulle ka naeratava näoga otsa.

Paar minutit hiljem see naine, kes selle mehega seal seisis, koputas mu õlale ja ütles: "Teil on siit sinine." Võtsin telefoni taskust, et ekraani peegeldusest seda sinist kriipsu näha. See oli päris pikk. Kujutan ette, et võisin seda teadet kuuldes isegi natuke punastada...