Autor signeerib oma raamatuid kolmapäeval alates kella 16:30st Swissôtel Tallinna konverentsikeskuses, kuhu on oodatud kõik huvilised.

Robin Sharma on kõrgelt hinnatud ja tunnustatud professionaalse ja isikliku arengu ekspert, tipplektor, mitmekordne bestseller-kirjanik ja kaheksa rahvusvahelise menuraamatu autor, millest eesti keeles on tänaseks kirjastus Pilgrim poolt ilmunud „Lugu mungast, kes müüs maha oma Ferrari” ja „Juhtimistarkus”. Tema teoseid on viimase viie aasta jooksul müüdud üle 1,5 miljoni eksemplari rohkem kui 40 riigis.

Esimest korda Põhja-Euroopat külastav Sharma viib läbi kolmapäeval toimuva VivaPersona poolt korraldatud seminari „Eestvedamise meistriklass”, pärast seda annab autogramme ja kohtub huvilistega.

Õigusteaduste magister Robin S. Sharma on juba 42aastasena saanud üheks maailma hinnatumaks asjatundjaks juhtimissüsteemi muudatuste ja enesearendamise alal.

Tema juhitud Sharma Leadership International Inc. on liidrite täiustamisettevõte, mis on nõustanud ja aidanud enam kui nelja miljonit inimest ja organisatsiooni, nende hulgas Nike, Microsoft, NASA, IBM ja Panasonic. Robin Sharma on lektorina esinenud koos selliste tuntud isiksustega nagu ühendriikide eks-president Bill Clinton ja üheks 20. sajandi legendaarsemaks tippjuhis peetud General Electricu eks-peadirektor Jack Welch.