Solaris keskuses asuvas kinos Artis toimuva omanäolise 2-tunnise loengu käigus saavad osalejad muuhulgas teada, kus asub G-punkt, miks mõned naised ejakuleerivad ja teised mitte, kuidas stimuleerida G-punkti ja esile kutsuda ejakulatsiooni, milline on G-punkti orgasmi olemus, millised on head sekspoosid G-punkti stimuleerimiseks ja ejakulatsiooniks ning kuidas saavad mehed aidata oma partneril ejakuleerida.

Loengu korraldaja on Solaris keskuses asuv vallatu pesupood Ulakas Kaunitar, mille asutaja Kirki Kubri kohtus nimeka Ameerikast pärit koolitaja Deborah Sundahliga Londonis, käies otsimas uusi põnevaid kaubamärke ja ideid avatava kaupluse jaoks. “Osalesin Deborah loengus Londonis kerge huvi pärast. Seejärel sõitsin sinna tagasi kolmel korral, et osaleda kõigil tema koolitustel. Teadsin juba siis, et tahan õpitut kindlasti ka Eestis jagada,” selgitas Kubri ja lisas, et loengust on osavõtma oodatud nii naised kui ka mehed.

Deborah Sundahl alustas naiste ejakuleerimise ja G-punkti populariseerimisega enam kui 25 aasta tagasi naistele suunatud ajakirjas “On Our Backs”. Ta on pidanud loenguid, koolitanud, konsulteerinud ja andnud välja harivaid DVD’sid ja raamatuid naiste ejakulatsiooni ja seksi teemadel. Tema sulest on valminud ka bestseller “Female Ejaculation and the G-spot”.

Tallinnas toimuv piiratud kohtade arvuga koolitus on Deborah Sundahli Euroopa turnee suurim. Tegemist on esimese korraga, kui üle maailma tuhandeid naisi ja mehi õpetanud Sundahl Eestis oma teadmisi jagab.

Hariv loeng toimub 18. oktoobril Tallinnas Solaris keskuses asuvas kinos Artis kell 17-19.

Loeng toimub inglise keeles eestikeelse sünkrootõlkega. Soodushinnaga piletid on müügil augusti lõpuni Solarises kino Artise kassas ja kingituseks hästi sobiva ümbrikuga koos Ulaka Kaunitari kaupluses. Ürituse kohta leiab lisainfot aadressilt g-punkt.ee.

Solaris keskuses asuv vallatu pesupood Ulakas Kaunitar loodi pea 3 aastat tagasi ideega tuua naiste seksuaalsus kapist välja ning avada seksika pesu ja aksessuaaride kauplus nö peatänavale. Poest leiab naine kõik, et tunda end seksikana ja üllatada partnerit — pesu, aksessuaarid, lelud ja veel palju põnevat.

Vaata ülalt tutvustavat intervjuud Deborah Sundahliga!