Popvärk see aasta pärlite valimine — juba pool tundi enne uste avamist laiutab peasissepääsu juures suur hulk noori, kes kannatamatult oma lemmikute juurde tahavad pääseda. Võibolla on noortele südamelähedane ka toimumiskoht? Olukord oli koguni nii hull, et mingi aeg lõppesid otsa piletid ja osa rahvast pidi kahjuks koju suunduma, et suursündmust teleri vahendusel jälgida. Kas uksed kukkusid eest ära suures sissepääsu tuhinas? Kuuldavasti oli isegi neid, kes nutma puhkesid, kui sisse ei saanud.

Staarisadu

Viibin üritusel just teisel korrusel, mida ühtlasi võiks nimetada ka staarikorruseks. Kohe sisenedes ulatasid kelnerid külalistele shampuseklaasi. Edasi juba mustade, kergelt läbipaistavate kardinate tagant rõdudele. Tuleb tõepoolest tunnistada, et Eesti meelelahutusmaastiku koorekihist enamik oli kohal.

Esimesena paistab kohe Jana Hallas, kes rõõmsasti juttu puhub. Siirdun temast mööda rõdu äärde, et alltoimuvat jälgida. Vahepeal ümber keerates oli jälle uusi nägusid juurde tekkinud. Oli nii tuntud nägusid, kui ka lihtsalt toredaid inimesi. Pilk alla, pilk üles ja Evely Ventsli läheb naeratades mööda.

Pilk alla ja pilk üles ning kusagilt ilmub välja ninja Katrin Siska, siis kõnnib mööda Piret Järvis ja siis näen Inest, kes on rõõmsalt vestlusringi sulgenud. „Tsau!” ütleb Ines rõõmsalt, kui Hendrik Sal-Saller kardinate vahelt sisse vajub. Vahetavad paar sõna ja ka siis Hendrikule rahu ei anta, kohe tormavad fotograafid teda pildistama, valgusesähvides laseb ta paar pilti teha ja kõnnib siis oma kaaslannaga eemale. Järele tormab Angela Aak ja koputab talle õla peale. Tekib vestlusring Angela, Hendriku ja mehe kaaslanna vahel.

Vahepeal on kell juba niipalju, et lavale vuhiseb Cool D, kes ka esimese kiljumislaine esile kutsub. Enne Cool D-d oli tantsuplatsil tulihingelise fännina tunduv umbes keskealine meesterahvas, kes muusika saatel algajalikke breigiliigutusi tegi. Suurepärane tantsulõvi. Aga Cooli ajal visatakse ohtralt näppu ja rahvas naudib täiel rinnal showd.

Pilk jällegi alla, siis paremale, umbes meetri kaugusele saabub Blacky, mõne aja pärast ka tema hea sõber Silver. Põhimõtteliselt diagonaalselt asub Gerli Padar oma kaaslase Martiniga. Ta annab Lea Liitmaale märku, et viimane tähelepanu pööraks, lõpuks suundub Gerli Leaga rääkima. Neil on väga lõbus ja naerda saab palju.

Mõne aja pärast ilmub Liitmaa taha Kristjan Kasearu, kes ühe kena neiuga rõõmsalt jutuhoogu on sattunud. Kohal on ka Kanal2 reporter, kes satub rünnaku ohvriks, kui endine telejaama ilmaneiu Liis Lass mehelt mikrofoni üritab ära võtta. Tahtis ise saadet teha või? Meile kõigile jääb kindlasti meelde, kui tervelt kahe auhinna võitja Mari-Leen laval ennast tänas. „Aitäh mulle kõigi poolt!” ütles Mari-Leen autasu vastu võttes.

Esines ka raadiokuulajate poolt kokku pandud „Unistuste bänd” koosseisus laulja Lenna Kuurmaa, kitarrist Elmar Liitmaa, bassimängija Raul Vaigla, klahvpillidel Tomi Rahula, trummar Kallervo Karu ja DJ Critikal. Unistuste bänd esitas oma versiooni Justin Timberlake`i loost „Sexyback”.

Tanel Padar ja Justin Timberlake tegid tuule alla

Kodumaise Aastahitt 2006 tiitli viis koju Tanel Padar & The Sun looga ”Võta aega”, välismaiste lugude seas rebis ennast esimeseks Justin Timberlake`i „Sexyback”. Raadio 2 Aastahitt 2006 tiitli võitis teist aastat järjest Tanel Padar & The Sun, tänavu lauluga “Võta aega”. Tanel Padar & The Sun on lisaks Terminaatorile ja Nexusele kolmas artist, kes on võitnud Aastahiti kaks korda.

Üldse osales käesoleva aasta aastahiti valimisel 18 009 inimest. “Tahaks tänada Eesti muusikuid, kellele Raadio 2 Aastahitt mõeldud on ja kõiki neid, kes seda suurt sündmust meil ühel või teisel moel teha aitasid. Võin julgelt öelda, et lõppkokkuvõttes sujus kõik hästi. See suur väljakutse Viru Keskus kontsertsaaliks ümber ehitada on vastu võetud ja teostatud,” kommenteerib Raadio 2-e peatoimetaja Heidy Purga, kes oli Vaiko Epliku kõrval R2 aastahiti üks õhtujuhtidest. VIP-rõdul küsitles staare noor reporter Triin Tähnas.

Säravamad tähed 2006:

Aasta demo — AIDES
Raadio 2 toimetuse lemmik — KOSMIKUD
Uus tulija — MARI-LEEN

Lääne arvestuse top 3:
I Justin Timberlake „Sexyback”(1532 häält)
II Mika — „Relax”(1512 häält)
III Nelly Furtado — „All good things”(875 häält)
Eesti arvestuse top 3:
I Tanel Padar & The Sun — „Võta aega”(4304 häält)
II Mari-Leen- „Rahutu tuhkatriinu”(2315 häält)
III A-Rühm — „Palmisaar”(2265 häält)