Ma ei venita enam pikemalt, aga siiski enne kui lugema hakkate siis jagan teiega ka oma viimase ajal kõige lemmikumat laulu, mis on lihtsalt mesmerizing.

Ma üritasin kirjutada nii loogilises järjekorras kui võimalik, aga siiski andke andeks kui jutt läheb vahepeal võibolla segaseks. Nagu näha siis reede hommikul sadas maha kena lumi (millest kõik facebookis kirjutavad, kuna teistel inimestel pole ju omal silmi peas, et vaadata õue).
Külm või mitte külm talv on siiski tulekul ja selge on see, et riidesse peab ennast panema. Nii, et mida siis kanda?
Jagasin postituse mitmeks nagu Liis soovitas, et ei läheks liiga pikaks. Tänasest postituses toon teieni talv 12/13 trendid.

Olen otsinud erinevatest online poodidest erinevates hinnaklassides variante. Ehk leiab keegi siit midagi endale :) Loodan, et kõik lingid toimivad. Omastarust vaatasin kõik üle, aga lõpuks oli juba silmeeest kirju, nii et kui midagi ei tööta siis andke teada :)

Kui ma mõnda aega tagasi kirjutasin sügismoest, et moes suured mantlid siis see mood läheb edasi ka talve. Ideaalne näide on Maison Martin Margiela for H&M - vabalt langevad riided, mis on mitu mitu numbrit suuremad (natuke off topic, aga mulle ei meeldinud see collaboration üldse esmapilgul, nüüd tunduvad kõik asjad nii coolid).

Vaadates neid Maison Margiela riideid siis (minu arust) need on loodud pikematele, saledamapoolsetele inimestele. Kui paneks näiteks lühike neiu selle valge mantli selga siis ta näeks lihtsalt välja tobe, sest selle mantli pikkus teeks ta veel lühemaks. Või kui pisut täidlasema figuuriga isik paneks selga selle musta mantli siis ta tunduks sellega veel suurem (see on kõigest minu arvamus). Minu point? Ei väsi ma ka kordamast, et vaadake enda kehakujule sobiv mantel.
Näiteks kui teil kehakuju on õun siis kindlasti valige mingi mantel, millel oleks vöö peal, et visuaalselt tunduksite peenem keskelt.

Pirn - ma soovitaksin valida alt just laieneva mantli,
Liivakell - soovitaksin, kas alt laieneva või sirgelõikelist vööga mantli, et just rõhutada kõige peenemat kohta.
Pikk ja peenike - õnneks sobivad teile kõik lõiked nii, et kandke mida tahate!

Ma ei peatuks sellel teemal kauem, aga kui kellelgi tekkis küsimusi siis küsige ja ma üritan aidata :)

Üleüldiselt võib jagada selle talve moe kolmeks ja enne nendesse süvenemist näitan ära selle talve põhivärvid:
oxblood red ja military green.
Kui te ei taha omale just talvemantlit osta nendes toonides siis ostke vähemalt mõni kampsun, müts või kindad :)