"See pidi olema Bobby," ütleb 75-aastane Russo viidates senaator Robert F. Kennedy'le. "Keegi teine poleks teda mõrvanud. Maffia poleks seda teinud, ta meeldis neile. Ta oli see peotüdruk, kellele annad paar tabletti, paar jooki ja ta seksib kõigiga," väidab elulooraamatu kirjutanud Russo.

Loomulikult on Kennedy'te perekonda ka varem Monroe surmas kahtlustatud. Marilyn'il oli salasuhe toonase presidendi John F. Kennedy'ga, kes oli abielus Jackie Kennedy'ga, ning Robert olevat tahtnud perekonna mainet puhtana hoida. Kuid armusuhe kauni blondiini ja presidendi vahel hakkas aina avalikumaks minema ning väidetavalt pidi Robert Marilyni kõrvaldama.

Russo sõnul oli maffia olnud just Kennedy'te vastu ning neil oli plaan kasutada Marilyni selles sõjas ära, kuid kindlasti ei tahtnud nad naisele halba.

"Üks mees, keda kõik tundsid Doktorina, kes töötas palgamõrvarina, kuid tal oli ka päris arstikraad, tegi ka maffia jaoks paar tööd. Ta süstis Marilyni häbemepiirkonnas asuvasse veeni lihtsalt õhku, mis tekitas veresoones emboli ja see sulgus. Koronerile jäi mulje, et Marilyn suri narkootikumide tõttu," ütles Russo, kes kuulus ka Hollywoodis tegutsenud maffiasse.

Näitleja on varem väitnud, et ta oli väga lähedane Monroega. Nende armusuhe olevat saanud alguse siis kui mees oli vaid 16 ja sekspomm Marilyn 33-aastane.