Kirjanik Charles Casillo avastas lindi, kui tegi uurimustööd oma raamatu "Marilyn Monroe: The Private Life of a Public Icon" tarvis.

Casillo intervjueeris Curtice Taylorit, kes oli filmi produtsendi Frank Taylori poeg. Selgus, et mees hoidis filmilinti alastistseeniga lukuga kapis, seal oli see olnud alates 1999. aastast, mil Curtice isa suri.

Lembestseenis Clark Gableiga kukutab Monroe maha enda keha katva voodilina ja paljastab oma kehavõlud. Kui see oleks ekraanile jõudnud, siis tegemist oleks olnud tõenäoliselt esimese alastistseeniga suures Hollywoodi linateoses helifilmide ajastul.

Režissöör John Huston keeldus stseeni filmi panemast, kuna tema arvates ei andnud see loole mitte midagi juurde. Produtsent Frank Taylor arvas aga, et tegu on väga olulise ja märgilise stseeniga, seega hoidis ta selle alles.

Film "The Misfits" võeti üles 1961. aastal ja stsenaariumi kirjutas Monroe toonane abikaasa Arthur Miller. See räägib kolmest kauboist, kes kõik meeleheitlikult võistlevad ühe kauni naise tähelepanu pärast. See oli Marilyn Monroe viimane film enne traagilist surma 1962. aasta 5. augustil.

Hinnalise ja märgilise filmilindi saatus ei ole veel otsustatud.