Läbikukkunud peost hoolimata, Leedu ees müts maha. Söekas ja uhke ettevõtmine - europaabelis suuremate-jõukamate riikide kõrval ka päris oma laulupidu püsti panna!

 
Eilne pidu, olgugi „tagasihoidlik", et mitte öelda „niru", et kolmest Balti vabariigist on jälle kord leedukad esirinnas - ikke kõige ägedama vere ja suurema joonega ja edasipüüdlikumad. Pealegi, sel võistlusel aastaid häbis olnud Leedu tänavune laul - „Love" on vaat et üle aastate parim sellelt maalt. Tuleb tuttav ette, Sasha Son näeb-kõlab natuke-natuke välja nagu Freddy Mercury enda tähelennu sisse juhatanud tippteos Bohemian Rahapsody (1975)! Ja nagu kiitis Kroonikale Marju Kuut: „Selles loos on ka sisu sees. Õige sõnum olemas: märgake ometi ka kodutuid enda ümber. Sest tänases maailmas võib see päeva pealt igaühega, meie kõigiga juhtuda. Täna oled rikas ja edukas, aga homme- plaks, ja polegi oma kodukatust enam pea kohal olemas..."
Teine võistluslaul tänavusest 42st, mille sõnum Marjule kõrva jäi on - Venemaa „Mamo". „Ema, mis sa ei hoiatanud, ei rääkinud mulle omal, õigel ajal..."
Marju Kuudi topp-kümmet vaata täna ilmunud Kroonika paberkandjalt.