21-aastane Jack Johnson unistab pärast David Beckhamiks transformeerumist “nooremast ja värskemast” välimusest ning kellest veel šnitti võtta kui mitte jalgpalluri pojast Brookylinist, vahendab Unilad.

Jack tunnistas, et on küll töötu, kuid kulutab kosmeetiliste protseduuride peale kuni 400 eurot nädalas. “Olen viimastel kuudel olnud hõivatud enese otsingutega ja nüüd tahan ma välja näha nagu Brooklyn Beckham. David on ilmselgelt äärmiselt atraktiivne, kuid ta jääb aina vanemaks ning ma tahan nooremat ja värskemat välimust. Brookyln on praegu rohkem rambivalguses ja ilukirurgi või -terapeudi juurde minnes võtan ma tema foto kaasa,” rääkis Jack väljaandele Mirror.

Aastal 2016 tabas teda suur kriitikatorm, kui ta saates “This Morning” teatas, et kasutab oma abirahasid plastilise kirurgia jaoks. Nüüd on Jack võlgu enam kui 30 000 eurot ja elab sõprade diivanite peal: “See läheb mulle terve varanduse maksma, kuid ma töötan selle nimel, et mul oleks umbes viis suhkruissit. Ma ei tee nendega midagi intiimset, lihtsalt väisan nende käevangus luksuslikke õhtusööke ja eksklusiivseid üritusi. See on lihtsalt tehing — nad ei ole päriselt minu sõbrad.”

Jack kulutas üüri maksmise asemel kõik oma raha ilukirurgia peale ja pidi seetõttu möödunud aastal oma kodust lahkuma. “Suhkruisside” abil saab ta aga jätkuvalt nautida luksuslikku elustiili. “Olen kodutu — elan hetkel oma sõprade ja pere diivanite peal, sest mul pole raha üksi elamiseks. Kulutasin kogu üüriraha oma näo peale. Mu issid kannavad selle eest hoolt, et mul oleks operatsioonide jaoks raha ja saan neilt imelisi kingitusi, näiteks moedisainerite käekotte ja riideid. Joon alati šampanjat ja söön head toitu,” räägib noormees.

“Broneerisin reisi Türki, et lasta seal oma hambad korda teha. Tahan, et mu hambad oleksid sama kujuga nagu Brooklynil, kuid hästi eredad ja võltsi välimusega,” ei pea Jack paljuks ka iluprotseduuride pärast reisida.

Mees tunnistab, et tema ema ekstreemseid iluoperatsioone ei poolda. Tal on raskusi ka “ehtsate sõprade” leidmisega: “Tunnen end nüüd palju mugavamalt ja inimesed, kes mind karmisti kohtlevad, on lihtsalt kadedad ja kibestunud. See on minu keha ja ma olen täiskasvanud inimene ning ma ei häbene oma tegusid. Tahan olla kuulus ja ma näen selle kallal vaeva.”