Hannah sõnul oli Danny näol tegu tema unistuste mehega. Selmet Danny enda elust kõrvale heita, otsustas ta olla mehele toeks. Nii jäigi Hannah Danny kõrvale kogu protsessi jooksul ning paar on endiselt õnnelik. "Kuigi algul tundus see minu jaoks imelik, jõudsin järeldusele, et ma armastan Dannyt kui inimest, ning sugu ei olnud enam selles määrav."

"Mind köitis tema keha ja pruunid juuksed, ma olin kõrvuni armunud," kirjeldab Hannah Dannyga kohtumist.

"Ma ei ole end kunagi kellegagi nii mugavalt tundnud," tunnistab Hannah. Selleks ajaks, kui Danny mulle enda soovahetusest teatas, olin ma juba kindel, et tema on minu jaoks kõige õigem.
"Ma ei osanud seda mitte kuidagi oodata ega ette ennustada," arvab Hannah nüüd tagantjärele. "Kuid ma armastasin teda, sellest piisas."

Paar nädalat pärast Danny teadet palus too, et teda hakataks naisena kohtlema.

"Danny protsess mehest naiseks muutudes oli tegelikult imestamapanevalt lihtne. Danny rääkis, et oli end juba 8-aastasena teistest erinevalt tundnud, kuid kui ta 18-aastaselt sellest ka vanematele rääkis, ei võtnud nood uudist kuigi hästi vastu."

Dannyl läks kõvasti aega enne, kui ta julges ka avalikult naiseks riietuda. Paarike käis koos šoppamas ning soetas Dannyle uued kaunid riided, ent kodust lahkudes ei suutnud Danny neid siiski esialgu kanda.

Lõpuks, 2013. aastal alustas Danny hormoonraviga ning praegu kogub paarike raha, et Danny ehk Lexy saaks endale korralikud rinnad. Täielikult veel Lexy naine ei ole, tal on endiselt mehe suguelundid, ent ta valmistub juba soovahetusoperatsiooniks. Lisaks muule teenib Lexy raha ka pornomodellina.