Ferry Corsten on artist, keda peetakse elektroonilise tantsumuusika pioneeriks ja globaalse arengu arhitektiks. Ta on hääletatud viiel korral maailma TOP 10 DJ hulka, olles 2009. aastal kõige kõrgemal, seitsmendal kohal. Tema tuntuimad singlid on ’’Fire’’ ; ’’Rock Your Body, Rock’’ ; ’’Feel It’’ ; ’’Punk’’  ja koostöös Armin van Buureniga valminud megahitt ’’Brute’’.

Corsten on mänginud maailma suurimatel tantsumuusika üritustel ja festivalidel. Ta on tantsumuusika ikoon, keda lihtsalt peab nägema ning Eesti publiku rõõmuks mängib ta eksklusiivse 3-tunnise seti.

Ürituse teiseks tõmbenumbriks on progressivse tantsumuusika artist Estiva Hollandist, kes on tuntud plaadifirma Enhanced Recordingsi edukas produtsent. Tema muusikat toetavad regulaarselt maailma suurnimed Tiesto, Armin van Buuren, Markus Schulz ja paljud teised. Estiva on mänginud mitmetel progressivse klubimuusika suursündmustel nagu ASOT500 ja ASOT600, lisaks on koostööd teinud ka Eestist pärit produtsendi Cardinaliga.

Rock Cafes astuvad üles ka Eesti DJd Kolzar, Kaimo K ja Airborn.

EDM Estonia promootor Tarmo Tammel lubab unustamatut kogemust: "Lavashow tuleb professionaalne - CO2 kahurid, laserid, videoekraanid ja loomulikult kuumad tantsutüdrukud. Koos kvaliteetmuusikaga maailma suurartisti Ferry Corsteni poolt tõotab  laupäeva õhtu tuua kohalikule klubigurmaanile midagi enneolematut."

Õhtusele suursündmusele saab pileteid soetada kuni keskööni Piletilevi ja Statoili müügipunktidest üle Eesti. Uksed avatakse kell 22.00 ja FERRY CORSTEN tuleb lavale kell 01.00.