Mida on katsetada chillimise ajal? Ühe- ja kaherattalised trendisõidukid – segway ja monowheels panevad püsti oma sõidualad. Õllesummerile püsititatakse suve suurim Tivoli – proovimiseks on kümned karusselid väikstele ja kõige julgematele suurmeestele.


Tugitooli- ja päris spordihuvilised saavad end välja elada Olybet Sports Baris, kus muuhulgas saab sopsuvõistluses jõudu proovida legendaarse Aivar Kuusmaaga. Samas toimuvad pokkeriturniirid, poksimatš, penaltilöömise võistlused ja palju muid sporttegevusi.


Lauluväljaku siseruumide klaassaalis saad proovida, kuidas kukub välja sigarirullimine, kuidas keerutada saba erinevate latiinotantsude rütmis ning proovida kätt kuuba löökriistade töötoas.


Sisenedes seiklusbussi ootab sind ees põgenemismäng, kus sul on 60 minutit aega välja saada. Väja õnnestub saada keskmiselt aga ainult 30% mängijatest. Teisalt – kui sulle meeldib tulistada liikuvate märkide suunas, mine proovi paintballi.


Kui seda kõike on liiga palju, taandu vesipiibukohvikusse ja puhka araabia stiilis. Mere väravas tervitab külalisi indiaanimuusikute kollektiiv tõetruudes kostüümides ning vanade hõimulauludega.


Traditsiooniks kujunenud kiiking ja benjihüpe ei puudu ka sel aastal. Avatud on mitmed riidepoed ja käsitöö müügikohad.


Seda kõike ja veel palju muud juba alates järgmisest kolmapäevast, 1. juulist Õllesummeril.