1. Chuck Norris. Kõikvõimsast Chuckist ja tema vägitegudest on kõik kuulnud. Kui miski näib ületamatu raskusena, saab Chuck ikka hakkama. Füüsikalised seadused ja loogika ei takista midagi.

Klassikaline näide: Kui sul on 5 krooni ja Chuck Norrisel on 5 krooni, siis Chuckil on ikka rohkem.

2. Rickroll. Kui keegi on selles meme’st puutumatuks jäänud, siis mitte kauaks. Rick Astley laul ‘Never Gonna Give You Up’ sai 2007 aastal taaskord populaarseks. Nali seisnes selles, et üks arvutikasutaja saatis teisele mitte midagi aimavale inimesele lingi ning sellele vajutades hakkaski laul pihta. Ja ongi kogu moos.

3. ORLY. Võrgus, mis kubiseb sarkasmist ja paljudest lühenditest, sai väljend ORLY (inglise keeles väljend oh, really?) kiiresti tuntuks. Seda kasutatakse hõlpsasti ka kellegi narritamiseks, juhul kui on tuju kellegi apsaka üle naerda.

4. LOLcats. Kui Google’i pildiotsingusee sisestada see sõna, leiab tuhandeid pilte erinevatest kassidest. Asja iva on selles, et kiisude piltidele on vigases internetikeeles igasugu absurdseid või olukorraga seotud lauseid kirjutatud. Kes viitsib jamada, leiab niimoodi mitu head minutit meelelahutust.

Need imelikud naljad jäävad täpselt nii kauaks kuni nende üle veel naerdakse. Kuid ilmselt see aeg veel niipea ei tule :) Neile, kes tahavad veel rohkem meme’dest teada saada, tasub uurida lehte www.knowyourmeme.com.