“Mees tahab nii väga
macho
olla, aga see ei tule tal kohe üldse välja. Väga otsekohene, kui mõni blondinka talle ööklubis korvi annab, siis saadetakse ta kohe väga kaugele ja võetakse näiteks tema kõrval seisev sõbranna ette. Värnik näebki ainult blondi peaga tšikke. Juhul, kui ise peaks blondiks hakkama, siis ei võtaks vist vedu ikkagi, sest mees lihtsalt naeratab iga asja peale suure suuga nii palju, et ma jõuaks juba tere öeldes kõik tema hambavahed ära lugeda. Mittefänn,” on esimene küsitletav tüdruk endas kindel.

Teine naine: “Selline suure egoga mees, kes vägisi jätab mulje, et on väikse riistaga. Madalat enesehinnangut kompenseerib ärplemisega mõttetutes kohtades. Tajub küll, et on milleski hea, aga ta ei oska ennast sellega samale tasandile viia ja siis kas ei käitu üldse või käitub halvasti. IQ ja PR ei ole tema tugevaimad küljed. Ainuke raamat, mille on läbi lugenud on ilmselt “Muna”. Kurat, või on see juba raske talle …? Tõeline isane, aga madal. Õnneks on ka naisi, kellele meeldivadki sellised.”

Kolmas naine: “Natuke meenutab Ridge’i “Vapratest ja ilusatest”, ja kui ei teaks, siis ilmselt peaks teda BMWga kantpeaks, aga saavutusi arvesse võttes samas täitsa asjalik mees. Gigolo kindlasti ei ole!”

Mida arvavad aga Värniku sookaaslased, loe veebruari FHMist!