"Müügis on pooleliolev projekt, mida alustasin kevadel. Plaanis oli ehitada puur, millesse paigutada mõni korrumpeerunud riigitegelane või siis mõni väga altkäemaksualdis riigifirma "ärihai". Ja siis, raha eest seda tegelast kogu rahvale näidata. Jõukamatele vaatlejatele anda isegi võimalus millegagi loopida," kirjutab puuri müüki paisanud isik.

"Plaanis oli kandvale konstruktsioonile keevitada paksust armatuurist veel tugevdusi, et libedad "härrad" vahelt läbi ei poeks, kuid samas, arvestades tulevaste "klientide" keskmist vööümbermõõtu, ei oleks seda võib-olla isegi vaja. Mõtlesin konstruktsiooni katta kilega või plastikuga, et piletimüük talvel ei kannataks haigestumise või haiglas viibimise tõttu, kuid neid tehnilisi lahendusi saab edasi arendada juba uus omanik."

Kuressaare lähedal asuv puur on valmistatud kvaliteetsest rauast ja selle üldpinnaks on 19,9 m2 (3,25 x 6,12). Oksjon kestab veel 3 päeva ja hetkel on hinnaks 0.10 eurot. Suure tahtmise korral saab puuri osta endale aga kohe ja kõigest 201.20 euro eest!

Vaata kuulutust SIIT.