Saan mõlemaga rääkida kõigest, tunnen nendega ennast vabalt. Kuigi mõlemal on omad miinused ja plussid. Nad mõlemad tahaks, et ma juba ära valiks. Aga ma ei suuda otsustada, nad mõlemad on mulle meeletult kallid ja tähtsad.

Nad mõlemad meeldivad mulle väga. Ma tean, et ma peaks laskma oma sisetundel öelda vms, aga mul ei ole seda. Ma ei suuda valida ega otsustada. Mida ma tegema peaks? (Liisi, 16)

Dr Noormann vastab
Miks Sa üldse pead valima? Kas Sind sunnitakse abielluma? Sõpru võib inimesel ju palju olla, see on mõistuste kiindumine. Ka keha võib tõmbuda korraga erinevate inimeste poole. Selle nimi on libiido.

Kuid süda mitmega ei nõustu. Kunagi teeb ta ikka oma valiku. Praeguse olukorra kirjeldus ütleb mulle, et Sulle meeldivad mõlemad, kuid tõsist armastust ei tunne Sa kummagi vastu, nagu isegi ütled (ma tean, et pean laskma oma sisetundel valida, aga mul ei ole seda).

Kui allud neist poistest ühe või teise sunnile tema kasuks otsustada, pead hakkama armastust teesklema ja intiimsustega tõestama ning kui suhtest siiski midagi välja ei tule, ei pettu Sa valikus, vaid iseendas.

Teie dr Noormann

Jaga
Kommentaarid