Allpool toon välja mõned märksõnad, mis enamikul naisolevustest juuksed õudusest püsti ajavad. Muidugi on ka erandeid, kuid üldreegel ütleb ja elu on näidanud, et kui sina, noor ja tubli mees, suudad vältida järgnevaid komistuskive, on sul pool võitu oma unistuste tüdruku leidmisel juba käes. Niisiis, asume asja kallale: omadused ja teod, millest ükski tõeline Unistuste Prints iial kuulnudki pole:

Röhatused-peeretused: Kui poisil neiu vastu isegi nii palju austust pole, et temaga koos olles oma kehaõõnsustes tekkivaid helisid kontrolli all olla, on kuri karjas, sest enamik naisolevusi peab valjuhäälset puuksu-krooksu äärmiselt jälgiks ja eemaletõukavaks. „Aga Limpa teeb ju ka nii!” ei ole tüdruku jaoks arvestatav vabandus.

Spordihullus: Neiudele ei paku üldjuhul väga pinget, kes, kus ja mis karikale parasjagu mängib, samuti ei meeldi ühelegi inimesele, kui teda vägisi spordifänniks kasvatada üritatakse.

Liina (16) sai oma eelmiselt poisilt eluks ajaks spordiallergia: „Tõnis oli tõeline jalgpallihull — pidev loba mängudest ja mängijatest käis mulle algusest peale vaikselt närvidele, kuni lõpuks tundus, et ta muudel teemadel peale spordi rääkida ei oskagi.

Veel oli tal kindel harjumus igal õhtul Eurospordist päeva parimaid väravaid vaadata ja kui ma tal külas olin, pidin mina ka tema kõrval teleka ees passima! Suhtele tegin lõpu siis, kui üle pika aja talle külla läksin, tema aga pakkis parasjagu trennikotti ja teatas, et läheb neljaks tunniks palli taguma ning mina vaadaku seni kodus koos tema väikse vennaga telekat! See oli viimane piisk.”

Arvutisõltuvus: Kui vanasti oli inimese parim sõber koer, siis nüüd kipub see tihti olema arvuti, eriti noorte meeste puhul. Tüdrukute jaoks jääb vist igaveseks arusaamatuks see salapärane jõud, mis paneb näiteks 22-aastase terve ja tugeva kuti päevi ja öid arvuti ees konutades hordide kaupa kolle maha kõmmutama. Lapsiku mängusõltuvusega suudab keskmine girlfriend enamasti veel leppida, kuid kui noormees kohtleb arvutit nagu pereliiget ja ei luba kellelgi teisel oma lemmikule läheneda, tekib naisterahvas pikapeale suriseva kasti ja selle omaniku vastu siiski teatud vimm.

Elav huvi teiste naiste vastu: Loogiline, et nii mehed kui naised märkavad vahel ilusaid vastassoo esindajaid. Seda pahaks panna oleks ülekohtune. Kui aga kutt, kellel on parasjagu oma tüdruk olemas, vahib tänaval miniseelikute järele kaela kangeks ja keeldub ära viskamast oma Pamela Andersoni piltide kollektsiooni, võib tema kaaslane võtta seda solvanguna.

„Olin lühikest aega koos ühe kutiga, kes tänaval pidevalt teisi tüdrukuid vahtis ja neile labaseid kommentaare pildus, nagu mind polekski seal,” räägib 19-aastane Karmen. „Kui ma veel avastasin, milliseid „hei kiisuke, kas teeme midagi põnevat”-stiilis kommentaare ta reidis võõrastele tüdrukutele kirjutas, tegin selle matsiga samal päeval lõpparve.”

Suitsu- ja alkoholilembus: Kes tahaks olla koos kutiga, kes haiseb nagu tuhatoos ja ei too neiule lilli, vaid ostab selle raha eest endale igaõhtust õlut? Kui poiss pidevalt korstna kombel tossab ja end igal nädalavahetusel kapsaks joob, ei jäta ta vastassugupoolele just liialt usaldusväärset muljet, tüdrukud otsivad aga enamasti kaaslast just pikemaks ja kindlaks suhteks.

Ropendamine: Naisterahva õrnade kõrvakeste jaoks on vägisõnad signaaliks, et noormehel on täiskasvanuks saamise teel veel kõvasti arenguruumi. „Minu meelest tuleks ropendamisest mingis vanuses välja kasvada. Ma ei taha olla koos tüübiga, kes pidevalt valju häälega anatoomiatunde annab. See mõjub haleda püüdena olla hästi kõva mees, aga teate mis, kutid — see ei tööta!” leiab Maris (18). Neiu arvamust kinnitab ka teadus: mõnede uuringute järgi on allapoole vööd sihitud ropendamine tunnuseks inimese seksuaalsetest pingetest.

Niisiis, kallid meeslugejad — mitu linnukest kirja saite?