Grimes selgitas teisipäeva õhtul Twitteris, et X tähendab tundmatut muutujat, Æ tähendab tehisintellekti ning A-12 on on nende lemmiku õhumasina SR-17 eelkäija. A tuleb ka Grimesi lemmiklaulust "Archangel". Tähte Æ on Grimes varem kasutanud ka oma laulude pealkirjas.

Hiljem selgus, et Grimes oli eksinud ja ta mõtles tegelikult SR-71 lennumasinat.

See oli vanemate plaan, aga nüüd tuleb mängu seadus, vahendab CBS News. California rahvatervise osakonna eluliste andmete käsiraamat annab suuniseid, kuidas lapse sünnitunnistus lõpetada: "Ankeet tuleb täita 26 inglise tähestikku kuuluva tähega."

Mõned erandid on lubatud, nt sidekriipsuga perenimi või ülakoma.

Nende reeglite järgi ei ole numbrite ning piltide, nt emojide ja ideogrammide, kasutamine lubatud. Ideogramm on graafiline sümbol (märk), mis esindab mõistet, ideed, tähendust.

California seaduse kohaselt on lubatud nimes kasutada aktsente, tildet, graavist, umlauti ehk täpid ning sediidi.

Tilde (kõnekeeles "kapsaraud") on lainjas märk (˜ või ~), mida kasutatakse nasaalsust või palatalisatsiooni tähistava diakriitilise märgina, asendusmärgina vms.

Graavis on diakriitik rõhu vm hääldusseiga näitamiseks, nt mère (kaldkriips vasakult paremale tähe peal). Sedii on diakriitiline märk nt ç all.

Need lisati seadusesse 2017. aastal, sest inimesed kurdsid, et nimed, mis neid märke kasutavad, registreeritakse valesti.

Neid reegleid arvestades on vaid osa Elon Muski poja nimest lubatud. Nt A, X ja sidekriips. Lubatud pole number 12 ega kahe tähe kombinatsioon Æ.

Praegu pole tegelikult teadagi, kas Elon Musk ka selle nime sünnitunnistusele kirjutas. Lõuna-Aafrika ettevõtja on tuntud trollija ning tema huumor sisaldab ka palju tumedaid toone.

Kui ta aga selle nime pani, siis ta, kas peab seda muutma, või vaidlustab nime kohtus.

Kuidas nime hääldama peaks, ei ole teada. Üks Twitteri kasutaja pakkus häälduseks X Ash Archangel. Musk märkis selle säutsu meeldivaks, kuid mingit muud vihjet ta nimehäälduse kohta andnud ei ole.