Dr Noormann:


Seletusi võib olla palju. Esiteks on meisse programmeeritud intiimsusekaitse.  Intiimsus on lähedus, mis ei ulatu  sotsiaalse (kollektiivse, grupilise)  ega kolmandatesse puutuva suhtlemise  tavakäitumisse. Ning kõik minusse ja paarisuhete läheduse saladustesse on seega habras ja kardab  sissetunge ja rünnakuid. Kunagi peeti ohuks isegi võõrast pilku intiimsusse.  Nii on elementaarne intiimsus, mida  saladuse moodi kaitseme  kasvõi suhtlemine üksinda oma kehaga – hügieen, tualett,  WC, alastiolek, enesehellitamine. Ka  suhe, mis pole sedavõrd küps, et seda sotsiaalse suhtlemise osaks ehk teistele teatavaks ja seega ka hinnatavaks  muuta,  on veel selle intiimsuskaitse all.


Teine ja Sulle ehk veidi kurvem  seletus võib olla, et ta pole ise oma tunnetes sedavõrd kindel, et seda teistele lähisuhtena eksponeerida..


Kolmandaks ta võib peljata teie vanusevahest tingitud kohustust Sinu eest vastutada ja kardab ise, kas ta järsku ei kasuta ära Sinu tundeid, mida näeb tugevamana, kui enda omi Sinu vastu.


AGA: Ära otsusta tema ega teie suhte üle ainult telefonijuttude põhjal. Ausad jutud on silmast-silma jutud. Otsusta nende järgi.
Jaga
Kommentaarid