Agentuur pakub ka ürituste korraldamise teenust – näiteks moešõude, presentatsioonide, avamispidude. Samuti ka stilistika teenuseid ning tervislike eluviiside nõustamist - vajadusel koostab agentuur kliendile personaalse toitumis- ja treenimisekava.

Küsimusele, mis inspireeris Victoriat uut agentuuri looma, vastab naine: "Inspireesrisid modellide, kellega olen töötanud mitmeid aastaid ning samuti minu isiklik huvi ja teadmised, tervise alal. Viimase tõuke andis minu sõbranna Elisabeth, kes on ise stilist ja tal oli soov teha midagi teistsugust, milleks oli kompaktset teenust pakkuv ettevõte."

Koostööpartneriteks on agentuuril teiste seas välisagentuurid, moedisainerid, fotograafid, reklaamiagentuurid, erinevad riidebrändid, sportlased ja modellid.

Kui mõelda põhilistele vigadele, mida tehakse salenemises ja püüdes terve olla, siis leiab Victoria, et selleks on igasuguste dieetide (veepäevad, supidieedid jne) pidamine: "Ei taheta mõista, et tervislik toitumine peab olema järjepidev ja harjumuseks kujunenud. Nii samuti ka liikumine ja füüsiline aktiivsus.“

Kitsaskohaks on ka igasuguste müütide uskumine. "Näiteks, kui keegi ütleb, et banaanis on palju kaloreid, siis kohe arvatakse, et liiga palju kaloreid süües minnakse paksuks – seega banaan teeb paksuks," teab aastate pikkuse meditsiini ja modellinduse kogemusega Victoria. Naine usub, et tegelikkuses peaks rohkem süvenema, mida banaan veel sisaldab ja millist toimet ta võib meile avaldada. Sama on ka rasvaga, sest organism vajab rasva.

Victoria eesmärgiks ongi teenuse pakkumisel rakendada teadmisi, mida ta on omandanud, kuid mis ühiskonda veel nii juurdunud ei ole. Kuna V mangement on veel uus ettevõtmine, siis täiustub ja laieneb ettevõte tulevikus kindlasti edasi, selleks, et sihtgrupi vajadusi maksimaalselt rahuldada.