Uurides erinevatelt inimestelt, mis täpsemalt siis selle suursündmuse puhul plaanis on, kuulen põhiliselt üht ja sama vastust - sõbra juurde ning peole. Ega sellel midagi viga ei olekski, kui need peod enamasti alkoholi nägu ei oleks.

Noorte hääl soovitab aastavahetusel noortel kainet pidu pidada, sest pidutsemiseks tõepoolest ei ole vaja etanooli. Sõprade seltsis on alati lõbus ja peo saab käima kerge vaevaga kui õiged inimesed kokku kutsuda. Kindlasti on see õige aeg igasuguste TOP-nimekirjade koostamiseks, seega võib-olla peaks seekord mängima hoopis selle aasta ühiseid lemmikhitte.

Kui hing nii tuline pole, võib korraldada siiski midagi erakordset. Huvitav idee on teha filmimaraton ning vaadata järjest läbi igaühe lemmikfilm. Miks mitte muuta maraton võistluseks: kes esimesena magama jääb, peab teised uuel aastal tasuta kinno viima.

Fotograafia huvilistel soovitaks kindlasti leida hea ja kõrge positsioon, et jäädvustada ilutulestikku. Kuigi mõne arvates on tegemist leierdatud teemaga, võib taevas etenduvast näitemängust saada võrratuid pilte. Edu proovimisel!

Võimalusi aastavahetuse lõbusalt ja kainelt veetmiseks on lõputult. Milleks alustada uut aastat nägu WC-potis?