1. Lõõgastu!

Puhkamine teeb puhkusest puhkuse. Kool tekitab paljudes inimestes stressi, mistõttu tasub vaheaega targasti patareide laadimiseks kasutada. Käi vannis, hellita ennast erinevate aroomidega, põleta küünlaid! Loo endale luksuslikke rituaale, mis lõõgastavad keha ja vaimu!

2. Reisi!

Kindlasti on ka Eestis paiku, kuhu minek läheb reisi kategooriasse. Mine teise linna teatrisse või sõbrannale külla. Talleta oma mälestused ja tee fotosid! Nii mäletad oma seiklusrikast vahaega veel pikalt.

3. Mine kontserdile!

Ole kultuurne, külasta mõnda kontserti! Meeldejääv muusikaelamus on hingele hea ja positiivne kogemus, mis pakub rõõmu pikaks ajaks.

4. Loe oma lemmikraamatut!

Lemmikraamatu lugemine on nagu hea ja tuttavlik sõprus, mis südant paitab. Lahuta meelt oma uute ja vanade lemmikutega! Raamat viib sind reisile, millist raha eest ei saa.

5. Tee filmimaraton!

Kaasa oma sõbrad ja tehke filmimaraton, kus vaatate kindlat tüüpi filme või mõnda saagat! Kindlasti kogete rohkem emotsioone kui kinos käies, sest kellegi kodus saate vabalt filmi ajal muljetada ja ükskõik kui kõvasti naerda.

6. Koolitööd

Muidugi ei taha sa vaheajal koolile mõelda, kuid kui on mõni aine, millega sa hädas oled, siis küsi abi! Nii saab uus veerand sulle oluliselt lihtsam olema.

7. Proovi midagi uut!

Tee midagi, et oma mugavustsoonist välja tulla! Kindlasti tegeleb mõni su tuttav hobiga, mille proovimisest sa isegi mõelnud ei ole. Panusta mõnusate kogemuste saamisele, et vaheaeg enda jaoks unustamatuks teha.