See hetk, kui see kõik välja tuli, oli see konto olnud tal umbes kuu aega. Hiljem selgus, et oli tegelenud ka veebiseksiga veebikaamera vahendusel suvaliste meestega. Peale vahele jäämist lubas ja anus mind pisarsilmi, isegi põlvili, et enam nii ei tee ja et armastab mind ning ei taha elu sees minust ilma jääda. Nüüd, kui on möödunud sellest taas aasta, oli olukord täpselt samasugune. Kuigi konto oli tehtud alles septembris, pole ma kindel palju tal neid veel olla võis.

 Mis paneb ühe alaealise tüdruku nii käituma? Esimesel korral 2 aastat tagasi oli tal vanust 14 ainult. Kas peaksin nüüd ikka lootma ja uskuma teda, et ta enam nii ei tee kuna järjekordselt nuttis ta hüsteeriliselt ja anus mind, et ma teda ei jätaks. Tõesti ei oska enam otsust vastu võtta. Segaduses poiss, 20

Dr. Noormann: Esimese sellise naudingu saamise kogemuseni viib uudishimu. Noorel tüdrukul on seksist sageli väär arusaam. Seda aitab kujundada virtuaalselt pakutav pornograafia ja kinnistada saidid, mis meelitavad osalema virtuaalsetes seksimängudes, nagu on juhtunud sinu tüdrukuga ja ka paljude teiste tüdrukutega. Kogemuse kordumisest võib saada harjumus ja harjumusest sõltuvus. Sinu tüdruku sõltuvuseks on saanud üpris uus ilming - virtuaalnümfomaania. Nümfomaania on vajadus saada seksuaalnaudingut partnerit valimata, midagi hingelist sellest vahekorrast vajamata.

Virtuaalnümfomaania on sama, kuid kaudne - masturbatiivne seksuaalvahekorra imiteerimine koos tundmatu veebipartneriga. Sõltuvuse üks eripära on see, et vajab naudingu tekitamiseks üha tugevamaid stimulaatoreid. Seksis siis erutuse ja naudingu tekitamiseks üha uusi ja ekstravagantsemaid stimulaatoreid, mis võib viia parafiiliateni. Seda seletuseks, mis sinu tüdrukuga ilmselt juhtunud on.

Kuid sellegipoolest on võimalik ka sõltuvust teadvuse kontrolli all hoida, kui on piisavalt tahtejõudu ja arvestatav stimulaator sellest loobumiseks. Selleks stimulaatoriks saab sinu ja oma tüdruku suhtes olla tunne - armastus. Sinu tüdruku arusaamades pole seks ja armastus seotud. Sind armastab, kuid virtuaalselt seksib. Sellises suhtes on tundel ka teraapiline roll. Armunud inimene tahab olla hea. Sellepärast öeldaksegi, et armastus on headuse ilming ja toodab headust. Sina saad teda toetada oma armastusega, et ta võõrduks vajamast naudinguks hingest lahutatud füüsilist kompensatoorsust.

Jaga
Kommentaarid