Tuleb välja, et 33-aastased kaksikud on mõlemad suhtes endast palju vanemate härradega. Mary-Kate läks juba seitsme aasta eest suhtesse Olivier Sarkozy'ga, kes on eelkõige tuntud kui Prantsusmaa endise presidendi Nicolas Sarkozy poolvend. 17 aastase vanusevahega paar abiellus 2015. aasta novembris.

Tänu abielule on Mary-Kate ka kahekordne kasuema. "Nüüd, kus mul on abikaasa, kaks last ja ka enda elu, siis ma pean minema koju ja tegema õhtusööki," kirjeldas kuulus kaksik oma elu paari aasta eest.

Kuigi Mary-Kate'i õde Ashley pole veel oma väljavalituga abielus, siis on kaksikutel täitsa sarnane maitse meeste suhtes.

Ashley kõige kuulsamaks väljavalituks oli temast 28 aastat vanem Richard Sachs. Paar läks kokku 2016. aastal pärast seda, kui Mary-Kate'i abikaasa neid tutvustas. Kuid suure vanusevahega paar läks lahku vaid viie kuu pärast.

Kuid Ashley uus peika on temast hoopis kolm aastat noorem kunstnik Louis Eisner. Nende suhe tuli suure šokina paljude naise sõprade ja ajakirjanike jaoks, sest Ashley on aastaid käinud seltskonnas ainult endast palju vanemate meestega.

Kuid tundub, et noorte suhe kestab siiani ning kuulujuttude järgi on noortel varsti kõlamas ka pulmakellad.

Tuleb välja, et tuntud õed on koos otsustanud mitte kasutada ka sotsiaalmeediat. Kummalgi kaksikul pole olnud ei Facebooki ega Instagrami kasutajat ning nad väidavad, et nad ei plaanigi neid kasutama hakata.